Παραίτηση Κορωνάκη επίθεση σε Τουγλή, Πουλινάκη και Αναστόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια εβδομάδα πριν την Γενική Συνέλευση ο Σήφης Κορωνάκης έκανε γνωστή την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής.

Ο πρώην – πλέον – πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής με μια μακροσκελέστατη δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ επιτίθεται στους Κώστα Τουγλή και Μάνθο Πουλινάκη κάνοντας λόγο για “ψεύτικες υποσχέσεις” ενώ απειλεί με αποκαλύψεις εν όψει της Γενικής Συνέλευσης της 11ης Ιουλίου κάνοντας λόγο για “μαύρες σακούλες”. Επίσης μαζί με την δική του παραίτηση κάνει γνωστές και αυτές των Ξενικάκη, Πλευράκη, Σφακιανάκη και Κακαβελάκη.

Ακόμα, ο Σήφης Κορωνάκης επιτίθεται στο Νίκο Αναστόπουλο όπου υπογραμμίζει ότι “πούλησε παραμύθι” κάνοντας ακόμα γνωστό ότι τελικά δεν θα προχωρήσει στην πρόσληψη του αντικαταστάτη του αν και ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με 7 προπονητές(!)

Αναλυτικά η δήλωση του Σήφη Κορωνάκη

“Φεύγω από τα διοικητικά πράγματα της αγαπημένης μου ομάδας αηδιασμένος και πικραμένος. Είχα αποφασίσει να παραιτηθώ πριν από 10 ημέρες, βλέποντας όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χρεώσει τον ΟΦΗ με έβαλαν μπροστά για να αναλάβω τις δικές τους ευθύνες να με κατηγορούν.
ΓΙΑ όλους αυτούς που έχουν χρεώσει το σωματείο μας ήδη έχω ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο με στοιχεία που έδωσα στη δημοσιότητα.
Επειδή βλεπω ότι έως τις 11 Ιουλίου που είναι η γενική συνέλευση της ΠΑΕ-ΟΦΗ έχουν στόχο να χρεώσουν σε μένα και στους συνεργάτες μου τα εγκληματικά λάθη που έκαναν με αποτέλεσμα σήμερα την ομάδα μας να την έχουν καταστρέψει οικονομικά, πήρα την απόφαση να παραιτηθώ μαζί με τους συνεργάτες μου, τους κ.κ. Γιώργο Ξενικάκη, Μιχάλη Πλευράκη, Χαράλαμπο Σφακιανάκη, Κυριάκο Κακαβελάκη.
Για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στη ΠΑΕ-ΟΦΗ θα είμαστε τυπικά και νόμιμα στις θέσεις μας έως τις 11/7, αφού είναι γνωστό ότι το σωματείο μας θα πρέπει να έχει διοίκηση.
Με φώναξαν οι κ.κ. Μάνθος Πουλινάκης, Κώστας Τουγλής, και μου είπαν ότι μιλάνε με το κ. Κουράκη και μου υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν ο κ. Πουλινάκης 100.000 ευρώ, ο κ. Τουγλής 40.000 ευρώ και ο κ. Τσαμπουράκης 50.000 ευρώ και ο κ. Κουράκης ένα ποσό.
Ετσι με παραμύθιασαν και μπήκα μπροστά διότι είναι γνωστό ότι έχω το Ομιλίτικο έρισμα, ήμουνα γενικός αρχηγός, είμαι παλαίμαχος και πίστευαν ότι με Σήφη Κορωνάκη πρόεδρο θα κάλυβαν όσα έχουν κάνει στο καταχρεωμένο σωματείο μας.
Οσα μου υποσχέθηκαν ήσαν όλα ψέματα.
Γι αυτό και όταν έμαθα το μεγάλο χρέος που υπάρχει, ενημέρωσα το κόσμο για όλη την αλήθεια.
Αμέσως το κατεστημένο που χρέωσε το σωματείο με συκοφαντούσε συνεχώς.
Η εύκολη λύση θα ήταν να προσφύγω στη δικαιοσύνη, όμως πιστεύω ότι μια τέτοια ενέργεια δεν βοηθάει την αγαπημένη μου ομάδα.
Σαν πρόεδρος του ΟΦΗ πιστεύω όιτι πρόσφερα στο σωματείο, διότι εάν δεν αναλάμβαν εκείνη την περίοδο πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα είχε διαλύσει τελείως.
Ετρεχα από το πρωί έως το βράδυ στην ΕΠΟ και στη λίγκα πάντα για το καλό του ΟΦΗ χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.
Γι αυτό κ.κ. Τουγλή και Πουλινάκη φύγετε πριν είναι αργά, όλοι σας γνωρίζουν πολύ καλά.
Αυτά που κάνετε δεν θα πλησιάσει κανείς σοβαρός παράγοντας στον ΟΦΗ.
ΗΔΗ είναι γνωστό ότι αρκετοί σοβαροί παράγοντες μπροστά στις αλχημίες που γίνονται σε βάρος της ομάδας έχουν αποχωρήσει και δεν ασχολούνται με τον ΟΦΗ.
Εγώ σαν πρόεδρος επειδή είναι η γενική συνέλευση δεν κλείνω προπονητή αν και έχω μιλήσει με 7 προπονητές.
Δεν παίρνω παίκτες πάνω από 24 ετών και δεν θα κλείσω τις συζητήσεις που έχω κάνει με Βερόν, Σίσιτς, Κάλαϊτζιτς.
Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η διοίκηση εύχομαι να προκύψει στις 11/7 που είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν, Τζιράκης, Κολιακουδάκης, Μπέρκης, Γιαγκιόζης, Βλάχος, πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά όλα τα παιδιά θα δικαιώσουν την επιλογή που έκανε η διοίκηση και θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών όλων.
Για το παραμύθι που έχει πουλήσει ο τέως τεχνικός θα ενημερώσω τους μετόχους και τους φίλους του ΟΦΗ στη γενική συνέλευση της 11/7/12.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να μπει φραγμός στον εμπαιγμό  και στις άνομες πράξεις  σε βάρος της μεγάλης δύναμης του ΟΦΗ που είναι ο φίλαθλος κόσμος και για το λόγο αυτό είμαι αποφασισμένος να αναφέρω ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στην Γ.Σ. της 11/7.
Είμαι καθαρός και δεν έχω να φοβηθώ τίποτε.
Στις  11/7 θα μάθετε πολλά: Πριμ ανόδου, μαύρες σακκούλες, πως έρχονταν τα λεφτά και σε ποια ονόματα γραφόντουσαν για μετοχές.
Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω το Ομιλίτικο λαό, γιατί ο λαός του ΟΦΗ κρατάει την ομάδα ζωντανή 87 χρόνια και για το λόγο αυτό θα πω όλη την αλήθεια.
ΣΧΕΤΙΚΑ με την παραίτηση του δικηγόρου κ. Ντίνου Μανταδάκη, είναι γνωστό ποιος τον ώθησε στην προαναφερόμενη ενέργεια. Θέλω να ευχαριστήσω το κ. Μανταδάκη,  για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί και τους τελευταίους μήνες. Καθημερινά έτρεχε αφιλοκερδώς για τον ΟΦΗ. Εάν δεν ανακαλέσει θα είναι απώλεια για τον ΟΦΗ.”