Τηλεφώνημα «Αναστό» σε Παπουλή: «Μην κλείσεις πουθενά, κάνε υπομονή»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o Νίκος Αναστόπουλος τηλεφώνησε σήμερα στον Φώτη Παπουλή ζητώντας του να περιμένει τον ΟΦΗ ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Αναστόπουλος επικοινώνησε με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό στέλνοντας του μήνυμα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. “Μην κλείσεις πουθενά, κάνε λίγες ημέρες υπομονή” ήταν τα λόγια του “Αναστό” προς τον Φώτη Παπουλή δείχνοντας του ξεκάθαρα ότι τον θέλει στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου. Άλλωστε και ο ίδιος με την στάση που κράτησε όλο αυτό το διάστημα έδειξε και τις προθέσεις του για να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Φώτης Παπουλής δέχεται τα τελευταία 24ωρα έντονο πρέσινγκ από τον Απόλλωνα Λεμεσού προκειμένου να μετακομίσει στην Κύπρο ωστόσο η καρδιά του λέει… ΟΦΗ αφού όλοι γνωρίζουν την τρέλα που έχει για τα “ασπρόμαυρα”. Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Αναστόπουλο φανερώνει και τα… μηνύματα που έχει πάρει για το μέλλον του ΟΦΗ έχοντας ξεκινήσει να σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης περιόδου. Και είναι δεδομένο πως ο Παπουλής θα έχει ηγετικό ρόλο στον ΟΦΗ των “24αρηδων” και των ελάχιστων έμπειρων ποδοσφαιριστών (Μπούρμπος, Καμπάνταης, Ζορμπάς).

Οι σχέσεις μεταξύ των δυο τους είναι άριστες και ο Φώτης Παπουλής έχει εκφράσει αρκετές φορές τον σεβασμό του για τον 54χρονο τεχνικού αφού δεν ξεχνάει την εμπιστοσύνη που του έδειξε καθιερώνοντας τον στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Παπουλής αφιέρωσε αρκετά γκολ στον Αναστόπουλο όπως στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έτρεξε πάνω του σαν “σφαίρα” εκφράζοντας του την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook