Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την Γ.Σ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η παραίτηση Κορωνάκη, άνοιξε το δρόμο των διοικητικών εξελίξεων στον ΟΦΗ για την εκλογή ενός νέου σχήματος στην Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου.

Σε ρυθμούς Γ.Σ κινείται πλέον ο ΟΦΗ μετά και την χθεσινή παραίτηση του Σήφη Κορωνάκη από την προεδρία της Δ.Ε της ΠΑΕ.

Το προσεχές διάστημα μέχρι και την Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου θεωρείται καθοριστικό με τις συζητήσεις και τις ζυμώσεις να είναι έντονες. Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα σενάρια και ονόματα για την επόμενη μέρα για το διοικητικό σχήμα που θα προκύψει ώστε να μην οδηγηθεί εκ νέου η ομάδα σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Καθοριστικός θεωρείται ο ρόλος του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη που είναι ο άνθρωπος κλειδί των εξελίξεων.

Πάντως διαφαίνεται μια «κίνηση» παραγόντων που ενδεχομένως θα αποτελείται και από άτομα που έχουν διατελέσει και στο παρελθόν διοικητικά στην κρητική ομάδα.

Η «κίνηση» αυτή φαίνεται να έχει συζητήσει και με το Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις στον ΟΦΗ.

Την ίδια ώρα τα οικονομικά προβλήματα διογκώνονται στον σύλλογο ενώ  και οι ενεργοποιήσεις  ποινών από τις προσφυγές που έχουν επιδικαστεί παραμονεύουν.

Ο κόσμος του ΟΦΗ αγωνιά για την επόμενη μέρα της ομάδας με την ευχή οτι από την Γ.Σ της 11ης Ιουλίου κάτι καλό και βιώσιμο θα προκύψει και να μην γίνει και πάλι η αφορμή για στείρα αντιπαράθεση, κόντρες και προσωπικές διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά.

Πράξεις και όχι λόγια θέλει άμεσα ο ΟΦΗ. Και κυρίως χρήμα….