Για 9μελες ή 11μελες πάει το ψηφοδέλτιο στην ΓΣ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής, στην Γενική Συνέλευση της επόμενης Τετάρτης αναμένεται να κατατεθεί ένα ψηφοδέλτιο που ίσως να είναι και 11μελες.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Γιάννη Κουράκη που έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών τα τελευταία 24ωρα ώστε να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ. Είναι δεδομένο πως η κινητοποίηση του δημάρχου Ηρακλείου μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα αφού οι επαφές που θα πραγματοποιήσει θα καθορίσουν και το επόμενο διοικητικό σχήμα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη κινητοποίηση που συνδυάζεται με ζυμώσεις μεταξύ πρώην παραγόντων του ΟΦΗ. Μεταξύ αυτών ο Μανώλης Βρέντζος αλλά και ο Νίκος Μαχλάς ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ενδιαφέρον κάποιο από τα μέλη των προηγούμενων διοικήσεων του ΟΦΗ.

Από την τωρινή διοικούσα επιτροπή όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Κώστας Τουγλής και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα υπάρξει άλλη εκπροσώπηση στην διοίκηση που θα προκύψει.

Πάντως, όλες οι ενέργειες που γίνονται αποσκοπούν στην συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου που θα είναι 11μελες ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη δυναμική. Μένει να φανεί αν τελικά θα μπορέσει να συγκροτηθεί αυτό το ψηφοδέλτιο ώστε ο ΟΦΗ να ξεπεράσει τις φουρτούνες των προηγούμενων ΓΣ που διεξάγονταν δίχως να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.