Λάμπρος Μάρης στο Gentikoule: «Να προσφέρω στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στο Gentikoule ο Λάμπρος Μάρης επιβεβαίωσε την πιθανή ανάμειξη του στα διοικητικά δρώμενα του ΟΦΗ τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΑΝ μπορεί να μην ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο όμως παρακολουθεί τον ΟΦΗ και αρκετές φορές έχει θεαθεί στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».

Το όνομα του έμπειρου παράγοντα είχε ακουστεί πριν από λίγους μήνες όταν είχε εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει οικονομικά τον ΟΦΗ αρκεί να υπήρχε μαζική συμμετοχή. Τα τελευταία 24ωρα επανέρχεται στο προσκήνιο και ο ίδιος με δηλώσεις του στο Gentikoule επιβεβαιώνει τις συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη εν όψει της Γ.Σ.

«Δεν έχω κρύψει την αγάπη μου για τον ΟΦΗ και θέλω να προσφέρω την βοήθεια μου. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις όμως αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα απολύτως αν δεν προκύψει ένα ολοκληρωμένο πλάνο» είναι τα πρώτα λόγια του Λάμπρου Μάρη που ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί μόνος του: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το φορτίο του ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλο και εγώ δεν μπορώ να το αντέξω. Αν θα υπάρξει κίνηση έχω πει ότι θέλω να συνεισφέρω γιατί θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ».