Μπέρκης: “Θα δουλέψω αρκετά προκειμένου να βοηθήσω τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

0 Ανδρέας Μπέρκης σε συνέντευξη του εξέφρασε την άποψη πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες δεν θα επηρεαστούν από τα έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα αντιμετωπίσουν στη Σούπερ Λίγκα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε στον sportfm.gr τονίζοντας πως θα δουλέψει πολύ ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για το αν πίστευε πως μετά το τέλος της σεζόν με τον Κρουσώνα θα γύρναγε στον ΟΦΗ:

«Ο Κρουσώνας σίγουρα με βοήθησε πάρα πολύ στο να αποκτήσω εμπειρία, αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει. Θα δουλέψω αρκετά προκειμένου να βοηθήσω τον ΟΦΗ όσο περισσότερο μπορώ από την μεριά μου».

Για το αν δίνουν οι ακαδημίες των συλλόγων την απαραίτητη προσοχή στα νέα παιδιά:

«Πιστεύω πως η δουλειά που γίνεται γενικά στις ακαδημίες των ελληνικών ομάδων δεν είναι και η καλύτερη, καθώς υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά που έχουν πλούσιο ταλέντο και αντι να αγωνίζονται στη βασική ομάδα δεν κάνουν τίποτα. Γι’ αυτό αρκετά από εκείνα πάνε σε συλλόγους του εξωτερικού».

Για το αν οι νεαροί παίκτες θα βοηθηθούν περισσότερο σε περίπτωση που μείνει ο Αναστόπουλος ή όχι:

«Πρέπει όλα εμείς οι νεαροί σε ηλικία παίκτες να δουλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Νομίζω πως είτε παραμείνει ο Νίκος Αναστόπουλος είτε όχι η εξέλιξη που θα έχουμε θα είναι σίγουρα ανοδική».

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να αναπτύξουν καλές σχέσεις μεταξύ τους οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες:

«Σίγουρα, είναι ευκολότερο για εμάς που είμαστε μικροί σε ηλικία να αναπτύξουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας. Μάλιστα, αυτό μπορεί να μας βοηθήσει και στο γήπεδο, καθώς η ομάδα θα έχει “άγνοια κινδύνου” και δεν θα τρομάξει από τα μεγάλα ονόματα
που θα αντιμετωπίσουμε».

Για το αν είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες πριν υπογράψει με τον ΟΦΗ:

«Ναι, είχα και από αλλού. Πιο συγκεκριμένα, μία μέρα πριν συμφωνήσω με τον ΟΦΗ είχα τα πρόταση από την Δόξα Δράμας. Επίσης, με προσέγγισε και μία ομάδα από την Κύπρο, όμως το θέμα δεν προχώρησε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook