Ο Φώτης κρατάει την υπόσχεση του, οι υπόλοιποι;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Παπουλής κρατάει την υπόσχεση του και περιμένοντας τις εξελίξεις στον ΟΦΗ δείχνει την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα”. Αυτό φαίνεται και από την τροπή που έχουν πάρει τα ρεπορτάζ από την Κύπρο.

Το Gentikoule είχε αποκαλύψει από την Τετάρτη τις σκέψεις του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού και φαίνεται πως εκείνος δείχνει με την στάση του ότι θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο και τη νέα χρονιά.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της μεταγραφής του στον Απόλλωνα Λεμεσού. Τα κυπριακά ΜΜΕ είχαν σίγουρη την κάθοδο του Παπουλή στο νησί ωστόσο τα τελευταία 24ωρα έχουν αλλάξει τροπάριο και παρουσιάζουν ως μεταγραφικό στόχο της ομάδας τον Γιώργο Θεοδωρίδη. Συν τοις άλλοις, η σχεδόν βέβαιη – σύμφωνα με τους Κύπριους – παρουσία του Παπουλή στο νησί έχει πάρει αναβολή.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κρατάει την υπόσχεση του απέναντι στον ΟΦΗ και το Νίκο Αναστόπουλο. Μένει να τηρηθούν και οι υποσχέσεις που υπάρχουν για έναν ΟΦΗ δυνατό, ανταγωνιστικό και συνεπή!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook