Τι σκέφτεται ο Νίκος Μαχλάς εν όψει της Γ.Σ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση και το Gentikoule αποκρυπτογραφεί τις σκέψεις του Νίκου Μαχλά για την επάνοδο του στα διοικητικά δρώμενα του ΟΦΗ.

Όπως έχουμε γράψει από το πρωί της Τετάρτης, ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα σαιζόν με το Νίκο Αναστόπουλο να αναλαμβάνει το αγωνιστικό κομμάτι ως το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όμως, για να συμβεί αυτό και να μπορέσει ο «Αναστό» να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του έπρεπε να γνωρίζει ότι θα προκύψει μια ομαλή διοικητική κατάσταση για τον ΟΦΗ.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι ζυμώσεις των τελευταίων ημερών θα βγάλουν αποτέλεσμα και ένα από τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται είναι αυτό του Νίκου Μαχλά.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ έχει δεχτεί κρούσεις από τον Μανώλη Βρέντζο αλλά και τον Κώστα Τουγλή – άλλωστε μαζί τους διατηρεί άριστες σχέσεις – και η επιστροφή του στην ομάδα μπορεί να θεωρηθεί πιθανή αλλά όχι και σίγουρη 100%.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται σε συζητήσεις και ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί για να επιστρέψει στον ΟΦΗ ωστόσο θέτει τις δικές του προϋποθέσεις για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Βασικά, σε μέσες άκρες είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του και στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Athletic Radio 104,2 όπου είχε τονίσει ότι για να επιστρέψει θέλει να υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα επιστρέψει και αυτός. Δίχως ωστόσο να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην προεδρία του ΟΦΗ.

Στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών, ο Νίκος Μαχλάς δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του για την έξοδο της ομάδας από την δύσκολη θέση που βρίσκεται. «Σίγουρα τα προβλήματα είναι πολλά όμως με την κατάλληλη σοβαρότητα και με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε» τονίζει ο Νίκος Μαχλάς που εκφράζει την επιθυμία του να συμμετάσχει αρκεί να υπάρχει ενότητα και σοβαρότητα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ δεν κρύβει την πίκρα του και την στενοχώρια του από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε όπου βρέθηκε να κατηγορείται για πράξεις που ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νίκος Μαχλάς θα είναι παρών στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης εκφράζοντας ανοικτά την πεποίθηση του ότι ο ΟΦΗ μπορεί να βγει από το αδιέξοδο αρκεί κόσμος και ομάδα να γίνουν ένα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook