Σαββατοκύριακο συζητήσεων και ζυμώσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ τα πάντα πλέον κινούνται στους ρυθμούς της Γ.Σ της προσεχούς Τετάρτης.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την κρίσιμη, για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, Γενικής Συνέλευση, είναι αυτό που διανύουμε με τις συζητήσεις και ζυμώσεις να κορυφώνονται.

Τις τελευταίες μέρες όλοι εισπράτουμε μία βεβαιότητα οτι σε αυτήν θα προκύψει νέα διοίκηση και μάλιστα ακούγεται έντονα και από τα στελέχη που φαίνεται να συμμετέχουν στην “κίνηση” η οποία  όλα δείχνουν ότι είναι και η μοναδική που δείχνει ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ.

Ερωτηματικό είναι και το πρόσωπο του προέδρου, που θα μπεί μπροστά σε αυτή τη νέα διοικητική προσπάθεια ενώ φαίνεται οτι αρκετά πρόσωπα έχουν “κλειδώσει” όσον αφορά την συμμετοχή τους στο νέο διοικητικό σχήμα που θα αποτελείται από άτομα που έχουν υπάρξει και σε παλιότερες διοικήσεις της κρητικής ομάδας αλλά και νέα. Πολλά ονόματα ακούγονται και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν όμως όλα θα φανερωθούν την Τετάρτη.

Οι συζητήσεις και οι διοικητικές ζυμώσεις βρίσκονται στο… φόρτε τους και η μεγαλη αγωνία του κόσμου της ομάδας είναι το πως το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει, θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τα πολλά και δύσκολα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΟΦΗ, κυρίως οικονομικής φύσεως και που έχουν συσσωρευτεί επικίνδυνα.

Η Γενική Συνέλευση  των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ  θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στις 18.00  στο κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  στο νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχουν πρόσωπα από όλη την Κρήτη.

Όλοι ελπίζουν να εκλεγεί μία σταθερή διοίκηση που θα βάλει μπρος το σχεδιασμό της νέας σεζόν αφού ο χρόνος πιέζει και πιθανότατα οι οριστικές αποφάσεις να ληφθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου θα επιχειρηθεί και μια συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook