Πίτσος: “To σκέφτομαι για προσφυγή”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τα σενάρια που ακούγονται γύρω απο το όνομα του, το ενδιαφέρον απο Εργοτέλη και Πλατανιά, για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά και το πολύ πιθανό- αν όχι βέβαιο-σενάριο αποχώρησης του απο τον ΟΦΗ, μετά τον περιορισμό μεταγραφών και ανανεώσεων, μίλησε στον  Athletic Radio 104,2  ο Μηνάς Πίτσος. Ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ στα 32 του χρόνια βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και αναφέρθηκε στα σχέδια του…

Αναλυτικά οι αναφορές του Μηνά Πίτσου στον Athleticradio 104,2

Για τα σενάρια που ακούγονται γύρω απο το όνομα του:

“Είμαι ελεύθερος, απο τις 30 Ιουνίου. Δεν έχω μιλήσει με κανένα επίσημα. Μπορεί να ακούγονται διάφορα, αλλά προσωπικά δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα για να μπορέσω να πώ κάτι. Θα περιμένω να δώ τι προτάσεις θα έχω για να πάρω την απόφαση μου”.

Για το αν έχει κάνει κάποια συζήτηση με τον ΟΦΗ και τον Σήφη Κορωνάκη:

“Με τον Σήφη Κορωνάκη, είχα κάνει μια συζήτηση πρίν το τέλος του πρωταθλήματος. Εδώ και τρείς μήνες δεν έχω συζητήσει με κανένα απο τον ΟΦΗ”.

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στον ΟΦΗ:

“Κάθε καλοκαίρι τα ίδια και τα ίδια. Η κατάσταση αυτή έχει καταντήσει κουραστική. Δεν ξέρω πραγματικά αν έχω και τις οικονομικές αντοχές για να συνεχίσω. Μια ακόμη χρονιά με προβλήματα.Καταλαβαίνω ότι στην ομάδα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω μετά την απόφαση για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις. Ειναι λογικό”.

Για τη νέα προσπάθεια που θα επιχειρήσει να κάνει ο ΟΦΗ:

“Ο ΟΦΗ πρέπει τώρα να χτίσει μια νέα ομάδα και να στηριχθεί σε πολλά νέα παιδιά. Δυστυχώς δεν υπήρχε απο πίσω η οργάνωση για να έχει παιδιά απο τις υποδομές.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος ούτως ώστε να δει κάτι εντελώς διαφορετικό και δυστυχώς προς το χειρότερο. Ο κόσμος πρέπει όμως να είναι έτοιμος για να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

Δεν ξέρουμε και στο οικονομικό  θα γίνει. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πολύ φοβάμαι ότι το χειμώνα θα γίνουν και χειρότερα”.

Για τις προσφυγές που κάνουν οι παίκτες  του ΟΦΗ που έχουν μείνει στον ΟΦΗ και για τις δικές του προθέσεις:

“Είναι λογικό όλα τα παιδιά να προχωρούν σε προσφυγές για να διασφαλίσουν τα χρήματα τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, απο τη στιγμή που δεν υπάρχει κανείς να μιλήσει μαζί τους και να τους καθυσηχάσει. Το ίδιο συμβαίνει και με την δική μου περίπτωση. Το σκέφτομαι για την προσφυγή. Θα περιμένω λίγο για να αποφασίσω. Υπάρχουν οφειλές απο πολύ παλιά. Εδώ και 4 χρόνια αφήνουμε ένα ποσό να πάει πίσω. Θα περιμένω για λίγο και μετά θα αποφασίσω.”

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook