Παπουλής: “Λίγο διαφορετικά να ήταν τα πράγματα στον ΟΦΗ, θα συνέχιζα για πολλά ακόμη χρόνια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Φώτης Παπουλής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την Κυπριακή ομάδα Απόλλωνα Λεμεσού στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

  • Τα όσα είπε στο Contra.gr.

Φώτη, είχες αρκετές προτάσεις από Ελλάδα, όμως υπέγραψες στον Απόλλωνα. Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε στην Κύπρο;

Οπως είπες και εσύ, ήμουν σε συζητήσεις με αρκετές ελληνικές ομάδες. Ηθελα και εγώ να αγωνιστώ σε έναν ελληνικό σύλλογο με μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες. Οταν ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα για να πω την αλήθεια ήμουν λίγο διστακτικός. Ομως οι άνθρωποι της ομάδας μ’έπεισαν για το πρότζεκτ τους, ο Απόλλωνας φιλοδοξεί να κατακτήσει τίτλους και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει”.

Η οικονομική ανασφάλεια που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα σε επηρέασε;

“Σίγουρα όλα αυτά που παρατηρούμε σχετικά με τα οικονομικά των ομάδων στην Ελλάδα με αποθάρρυναν. Δεν έχει να κάνει στενά με το ζήτημα των χρημάτων αλλά γενικότερα με την ασφάλεια που πρέπει να αισθάνεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να κάνει τη δουλειά του. Εδώ, από όσα έχω δει μέχρι στιγμής, υπάρχει και οργάνωση και πλάνο. Το κυπριακό πρωτάθλημα άλλωστε έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι πασιφανές”.

Οι επιτυχίες που είχαν στην Ευρώπη η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ ήταν ένας ακόμη παράγοντας για να πεις το ναι;

Δεν θα το αρνιόμουν. Κυρίως όμως ήταν το γεγονός ότι ο Απόλλωνας θέλει να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει τίτλους. Η διοίκηση και ο πρόεδρος έχουν μεγάλες βλέψεις για την ομάδα, ακόμα και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

– Στον ΟΦΗ αγαπήθηκες ιδιαίτερα από τον κόσμο. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα θα συνέχιζες στο Ηράκλειο;

Δεν υπάρχει αμφιβολία αυτό. Θέλω να το τονίσω. Λίγο διαφορετικά να ήταν τα πράγματα στον ΟΦΗ, θα συνέχιζα για πολλά ακόμη χρόνια την καριέρα μου εκεί. Μόνο φίλους αφήνω στην Κρήτη, ειλικρινά. Ηταν το καλύτερο διάστημα της σταδιοδρομίας μου ως ποδοσφαιριστής. Ακόμη και σήμερα δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα από το Ηράκλειο, με ρωτούσαν αν άλλαξε κάτι. Στον ΟΦΗ και τον κόσμο του οφείλω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έζησα στο Ηράκλειο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook