Κάλαϊτζιτς στο Gentikoule: «Θα θυμάμαι σε όλη μου την ζωή το περσινό καλοκαίρι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στο Gentikoule, o Ζέλικο Κάλαϊτζιτς επιβεβαιώνει την μετακίνηση του στον Πλατανιά, αποθεώνει τον κόσμο του ΟΦΗ και τον αποχαιρετάει με λόγια συγκίνησης!

Σε σύνολο 2, 5 χρόνων, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχασε ελάχιστα παιχνίδια μετρώντας συνολικά 87 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ η αγάπη του για την ομάδα ήταν το στοιχείο που τον έκανε ένα με τον κόσμο του ΟΦΗ.

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος ήρθε αθόρυβα στον ΟΦΗ τον Γενάρη του 2010 αποτελώντας τότε προσωπική επιλογή του Νίκου Γκουλή. Μπορεί να μην ήταν ο «φαντεζί» μέσος όμως με την εργατικότητα του και τα ατελείωτα χιλιόμετρα που έκανε στην μεσαία γραμμή καθιερώθηκε στην 11αδα του ΟΦΗ. Αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ και συνεχίζει να είναι κάτοικος Κρήτης. Όχι όμως και Ηρακλείου αλλά Χανίων για λογαριασμό του Πλατανιά!

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μιλώντας στο Gentikoule επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ για την μετακίνηση του στον Πλατανιά λέγοντας ότι: «Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Έπρεπε να δω τι θα κάνω και να εξετάσω τις άλλες επιλογές που είχα. Με τον Πλατανιά είμαστε πολύ κοντά αλλά δεν θέλω να πω τίποτα αν δεν υπογράψουμε πρώτα».

Όσο για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ – σε αντίθεση με το τι ήθελε ο ίδιος – τονίζει: «Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έπρεπε να σκεφτώ το οικονομικό κομμάτι και την οικογένεια μου. 2, 5 χρόνια αυτά που περάσαμε στην ομάδα δεν μπορώ να τα ζήσω ξανά. Έχω και μια οικογένεια που με ακολουθεί».

Το «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ μιλάει στο Gentikoule και θυμάται τις ευχάριστες στιγμές από την θητεία του στην ομάδα: «Άλλαξα πολλές ομάδες αλλά έχω πει ξανά ότι ο καλύτερος κόσμος που έχω συναντήσει, είναι αυτός του ΟΦΗ. Αν ήταν λίγο διαφορετική η κατάσταση πιστεύω ότι κανένας δεν θα έφευγε από την ομάδα».

Όσον αφορά την κατάσταση που έχει φτάσει ο ΟΦΗ, ο Ζέλικο απαντά: «Είναι κρίμα αυτό που περνάει ο ΟΦΗ όμως και εγώ αλλά και τα άλλα παιδιά που φεύγουμε, πριν πάρουμε αυτήν την απόφαση σκεφτόμασταν τον ΟΦΗ. Πιστεύω πως κανένας δεν θα έφευγε αν ήταν καλύτερα τα πράγματα».

Τέλος, ο ξανθομάλλης μέσος θυμάται τις καλύτερες στιγμές που έζησε με την φανέλα του ΟΦΗ λέγοντας αρχικά: «Προσπαθήσαμε να πάμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα η ομάδα θα ήταν πολύ ψηλότερα. Ακόμα θυμάμαι πως πήραμε την άνοδο και με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου τον ΟΦΗ και όσα ζήσαμε το περσινό καλοκαίρι» και συνεχίζει όπου σκέφτεται την επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ»: «Σίγουρα θα είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα όμως αυτά είναι μέσα στην ζωή και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook