Δεν θα συμμετάσχει στην ΓΣ της ΠΑΕ ο Σύλλογος Μετόχων ‎

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Μετόχων κάνει γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στην ΓΣ της ΠΑΕ ενώ ανακοινώνει ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Παράλληλα με την αναφορά «αν κάποιο μέλος του Συλλόγου Μετόχων θελήσει να συμμετάσχει στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ θα το πράξει αυτοβούλως και όχι ως εκπρόσωπος του Συλλόγου. Η μελλοντική συμμετοχή μελών του Συλλόγου σε διοικητικές δράσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ επαφίεται στην αρμοδιότητα του επόμενου συμβουλίου» παίρνει θέση για τα σενάρια περί ανάμειξης μελών του Συλλόγου στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων

Το Δ.Σ του Συλλόγου Μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισε, βάσει καταστατικού, την προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης για την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (οδός Ισαύρων, Θύρα 1) με θέμα τον απολογισμό της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. και την διενέργεια εκλογών με στόχο την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος που θελήσει να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για τις δράσεις, τις υποχρεώσεις, τα καθήκοντα και τις εκκρεμότητες του Συλλόγου Μετόχων, θα πραγματοποιηθούν δύο ανοικτές συγκεντρώσεις, την Τετάρτη 18 Ιουλίου και την Τετάρτη 25 Ιουλίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα (Γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, 18:00). Οι συγκεντρώσεις αυτές γίνονται για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η εκλογική διαδικασία και για να εκδηλωθεί δημόσια η πρόθεση των ενδιαφερόμενων για να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση του Συλλόγου Μετόχων.
Ως απερχόμενο διοικητικό σχήμα ανακοινώνουμε την πρόθεσή μας να μη συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία με την υπάρχουσα σύστασή μας. Ως εκ τούτου δε μπορούμε να δεσμεύσουμε το Σύλλογο με την εκπροσώπηση μελών του Δ.Σ. στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Αν κάποιο μέλος του Συλλόγου Μετόχων θελήσει να συμμετάσχει στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ θα το πράξει αυτοβούλως και όχι ως εκπρόσωπος του Συλλόγου. Η μελλοντική συμμετοχή μελών του Συλλόγου σε διοικητικές δράσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ επαφίεται στην αρμοδιότητα του επόμενου συμβουλίου.
Θα θέλαμε, ως μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον κόσμο του ΟΦΗ που μας περιέβαλε με εμπιστοσύνη και μας έδωσε ώθηση στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε την ομάδα. Αν καταφέραμε να φανούμε ελάχιστα χρήσιμοι, ας το κρίνει ο φίλαθλος κόσμος και η ιστορία. Ζητούμε συγνώμη για τα αναπόφευκτα λάθη, κενά και παραλείψεις μας. Ευχόμαστε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές και της ΠΑΕ ΟΦΗ και του Συλλόγου Μετόχων, καθώς ο ΟΦΗ μας χρειάζεται ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης και όχι μόνο εύκολη και ανέξοδη κριτική, και ελπίζουμε ο Σύλλογος Μετόχων, που με τόση αγάπη και ζήλο δημιουργήσαμε, να βρει ένα διάδοχο σχήμα που θα λειτουργήσει στο μέλλον αρτιότερα και πιο αποτελεσματικά και να διαδραματίσει το ρόλο που αναμένουν από αυτόν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.