«Θολό» τοπίο στα διοικητικά του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

48 ώρες πριν την κρισιμότερη Γενική Συνέλευση των τελευταίων χρόνων και στον ΟΦΗ δείχνει να υπάρχει ένα «θολό» τοπίο αφού τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βγει στην επιφάνεια οι ζυμώσεις που πραγματοποιούνταν, με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Ο Κώστας Τουγλής συνέχιζε να κάνει επαφές με ανθρώπους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διοίκηση του ΟΦΗ όμως την ίδια ώρα αρκετοί είναι εκείνοι που εκφράζουν τους φόβους τους μιας και θεωρούν ότι τα προβλήματα είναι αρκετά μεγάλα.

Αρχικά, για τον Μανώλη Βρέντζο – το όνομα του οποίου δεν έπαιξε ποτέ για την θέση του προέδρου – άλλωστε ο ίδιος είναι αρνητικός απέναντι σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Η αγάπη του για τον ΟΦΗ είναι γνωστή, πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, όπως και οι σχέσεις του με τους Μαχλά, Τουγλή όμως η στάση του θα καθοριστεί από τις συζητήσεις και την συμμετοχή που θα υπάρξει. Ο ίδιος επιθυμεί να βοηθήσει αρκεί να υπάρξει και η ανάλογη συμμετοχή στα κοινά του ΟΦΗ.

Ο Κώστας Τουγλής είναι εκείνος που συμμετέχει στις συζητήσεις και εκφράζει την αισιοδοξία του για την εξεύρεση λύσης. Ο παράγοντας του ΟΦΗ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των συζητήσεων που γίνονται τα τελευταία 24ωρα – λόγω των άριστων σχέσεων που έχει με τους Βρέντζο, Μαχλά αλλά και Γιάννη Κουράκη.

Ερωτηματικό αποτελεί η στάση του Νίκου Μαχλά που αναμφίβολα αποτελεί και το πρόσωπο – κλειδί για όλα όσα θα συμβούν. Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα ωστόσο και αυτός έχει θέσει κάποιες… προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό.

Σε αυτό το κρίσιμο μονοπάτι για τον ΟΦΗ μένει να φανεί τι ρόλο θα παίξει στις εξελίξεις ο Γιάννης Κουράκης. Ο δήμαρχος Ηρακλείου είναι εκείνος που με την δυναμική του αλλά και τις επαφές του μπορεί να δώσει την λύση στο διοικητικό πρόβλημα του ΟΦΗ. Εφόσον δραστηριοποιηθεί – κάτι που φαίνεται να συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα – τότε έχει την δυνατότητα να βοηθήσει τον ΟΦΗ να βγει από αυτήν την δύσκολη θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook