Και νέες μεταγραφές από τον Κορωνάκη! Για 3 χρόνια υπέγραψαν Ντελία, Καπετανάκης, Μπαμπουλάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, ο Σήφης Κορωνάκης συνεχίζει να κάνει μεταγραφές. Έτσι, σήμερα το πρωί υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Νικήτας Ντελία ενώ επέστρεψε ο Καπετανάκης από την Χερσόνησο!

Ακόμα εκτός από τους Ντελία, Καπετανάκη – επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ υπέγραψε και ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης που ωστόσο θα δοθεί δανεικός στην Επισκοπή λόγω της συμφωνίας που έχει κάνει ο Σήφης Κορωνάκης με τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Ο Νικήτας Ντελία αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και φέτος έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα των ελπίδων της Αλβανίας. Ο Καπετανάκης είχε αποκτηθεί από τον Μοχό πριν από δύο χρόνια ωστόσο στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στον ΠΟΑ και την Χερσόνησο από όπου επέστρεψε φέτος. Όλοι υπέγραψαν συμβόλαια τριετούς διαρκείας.

Ο Σήφης Κορωνάκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε: “Εχω ήδη αναφέρει και θα το επαναλάβω και σήμερα ότι ο ΟΦΗ πρέπει να δώσει ευκαιρίες και να αξιοποιήσει τα δικά του παιδιά τα οποία αποδεδειγμένα έχουν δυνατότητες και προοπτική. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα οι Ντελία, Καπετανάκης, Μπαμπουλάκης, υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Μπαμπουλάκης έχει ήδη δοθεί δανεικός δύο φορές και δεν μπορεί να δοθεί για τρίτη Υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο έχει την ευκαιρία να δοθεί δανεικός στην Επισκοπή, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί σε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Η νέα σεζόν έχει πολλές ιδιαιτερότητες για τον ΟΦΗ που είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί σε νέα παιδιά. Οι παίκτες που έχουν έλθει στον ΟΦΗ έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά, ενώ είναι ιδιαίτερα αξιόλογοι χααρακτήρες. Ολοι θα πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα μας και να την βοηθήσουν στη νέα της προσπάθεια”

Τι δήλωσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές
Λίγη ώρα μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους, τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ευχαριστώντας τον Σήφη Κορωνάκη για την ευκαιρία που τους έδωσαν.

Αράντο Ντελία: Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την ευκαιρία που μου δίνει ν αγωνισθώ στον ΟΦΗ. Το όνειρο μου είναι να φορέσω τη φανέλα της μεγάλης ομάδας. Από δω και πέρα γνωρίζω πολύ καλά ότι χρειάζεται πολύ δουλειά και ξέρω ότι οι υποχρεώσεις μου είναι μεγάλες. Θα δικαιώσω όλους αυτούς που πιστεύουν σε μένα.

Ραφαήλ Μαμπουλάκης: Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα η σημερινή ημέρα γιατί υλοποιώ ένα όνειρο που έχω. Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Γιώργος Καπετανάκης: Ευχαριστώ πολύ το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θέλω να τον διαβεβαιώσω, αλλά και όλους όσους με έχουν βοηθήσει ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

ΤΡΙΕΤΕΣ συμβόλαιο με τον ΟΦΗ υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ οι Αράντο Ντελία, Ραφαήλ Μπαμπουλάκης και Γιώργος Καπετανάκης, παρουσία του προέδρου κ. Σήφη Κορωνάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook