Πρόταση στον Αριστείδη Λεβεντάκη – ανοικτή η επιστροφή του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο πρώην παράγοντας του ΟΦΗ Αριστείδης Λεβεντάκης βολιδοσκοπείται για να επιστρέψει στην διοίκηση της ομάδας και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός.

Το πρώην μέλος της διοίκησης της “πολυμετοχικότητας” έχει δεχτεί κρούση για να επιστρέψει στα διοικητικά δρώμενα του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να γίνει δεκτή αφού ο Αριστείδης Λεβεντάκης είναι ένας άνθρωπος που αποτελούσε πάντοτε έναν “στρατιώτη” της ομάδας. Άλλωστε και κατά την διάρκεια της περσινής περιόδου βρισκόταν στο πλευρό της ομάδας όπου συνήθιζε να παρακολουθεί τα παιχνίδια από τον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ”.

Ο ίδιος ο Αριστείδης Λεβεντάκης μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντος του δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ ωστόσο παράλληλα εξέφραζε την πίστη του για την εξεύρεση της όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερης λύσης. Ο Αριστείδης Λεβεντάκης είναι ένας άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό του ΟΦΗ και μένει να φανεί αν θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει.