Καπετανάκης: “Να μην είναι αυστηρός ο κόσμος μαζί μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του ότι ο Νίκος Αναστόπουλος θα βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστας Καπετανάκης που παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο να μην τους κρίνει αυστηρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή

Για το αν η νεανική ομάδα που θα παρουσιάσει ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα θα καταφέρει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική:

«Σίγουρα η ομάδα που θα παρουσιάσει ο ΟΦΗ μπορεί να μην είναι τόσο έμπειρη, καθώς θα στηρίζεται πιο πολύ σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, πιστεύω πως ο ενθουσιασμός που θα έχουμε θα είναι μεγάλος και σε συνάρτηση με την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο».

Για το αν η κατάσταση στον ΟΦΗ θα βελτιωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα:

«Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολα. Αλλά αν από τις εκλογές της 11ης Ιουλίου μπουν άνθρωποι που θέλουν και έχουν όρεξη να βοηθήσουν τον ΟΦΗ τότε τα πράγματα θα γίνουν σαφώς καλύτερα».

Για το αν οι ποδοσφαιριστές ξεχνάνε τα διοικητικά προβλήματα πριν μπουν στο γήπεδο:

«Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να σκέφτεται αυτά τα προβλήματα πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα».

Για το αν ο κόσμος πρέπει να τους κρίνει αυστηρά:

«Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια. Η διοίκηση της ομάδας έχει δείξει πως για την σεζόν που θα ξεκινήσει θα στηριχτεί κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Άρα, θα πρέπει να μην είναι τόσο αυστηρός απέναντί μας και να μας στηρίξει όσο περισσότερο γίνεται».

Για το αν η ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ» μπορεί να βοηθήσει τους νέους παίκτες:

«Πάντα υπάρχει άγχος όταν παίζεις στην έδρα σου. Πόσο μάλλον για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουμε αγωνιστεί ξανά σε μία ατμόσφαιρα όπως εκείνη του “Γεντί Κουλέ”. Ωστόσο, πιστεύω πως σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό μας θα μας κάνει καλό».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Πιστεύω πως αν μείνει θα μας βοηθήσει αρκετά, γιατί ξέρει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή όσο λίγοι. Επίσης, είναι στην ομάδα δύο χρόνια και ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για έναν προπονητή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook