Σήμερα κρίνεται το νέο «διοικητικό σχήμα» του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από την χθεσινή συνάντηση που κράτησε σχεδόν 4 ώρες, οι άνθρωποι που θα αποτελούν το νέο ΟΦΗ θα απαντήσουν οριστικά σήμερα για το αν επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.30 το απόγευμα και κράτησε σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα. Παρόντες ήταν οι Νίκος Μαχλάς, Μανώλης Βρέντζος, Κώστας Τουγλής, Ζαχαρίας Τρούλης, Κώστας Κλάδος, Αριστείδης Λεβεντάκης, Μιχάλης Λελεδάκης, Χάρης Γεωργακάκης και Ανδρέας Μανουσάκης.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το οικονομικό κομμάτι όπου ακούστηκαν διάφορες απόψεις ενώ σημασία έχει να αναφέρουμε ότι στο τραπέζι έπεσαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ. Από το μπάτζετ μέχρι και το πώς θα κινηθεί η ΠΑΕ σε οργανωτικό επίπεδο. Οργάνωση των γραφείων, μείωση εξόδων, σύσταση επιτροπών για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου και άλλα πολλά ζητήματα.

Ωστόσο επί της ουσίας – και αυτό έχει σημασία – είναι ότι δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα τίποτα και κανένας. Όλοι συμφώνησαν ότι θα έχουν σήμερα νέα επικοινωνία ώστε να απαντήσουν οριστικά για το αν θα συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει.

Εφόσον θα συμβεί αυτό, τότε άπαντες θα δώσουν το παρόν στην αυριανή Γ.Σ. προκειμένου και ο κόσμος να έχει την δυνατότητα να μάθει τα πάντα και από πρώτο χέρι μάλιστα.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι – καθώς στην παρούσα φάση αυτό παίζει σημαντικό ρόλο για να προχωρήσει ο ΟΦΗ, μπήκαν κάποιες προτεραιότητες ώστε η ομάδα να ξεπεράσει τα αρχικά προβλήματα. Δηλαδή, εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας ώστε να προχωρήσουν τα θέματα των μεταγραφών, προσφυγές και άλλες υποχρεώσεις που είναι άμεσες για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook