Ερωτηματικό ο… νέος πρόεδρος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ είναι το ζήτημα που «καίει» όλους όσους είναι στην… λίστα ενασχόλησης τους με τον ΟΦΗ.

Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοούμε ότι όλοι θέλουν την… «καρέκλα» του προέδρου αλλά το αντίθετο. Δηλαδή, δεν δείχνουν να «πολυκαίγονται» για την ανάληψη της προεδρίας του ΟΦΗ μιας και άπαντες γνωρίζουν ότι είναι «ηλεκτρική καρέκλα» με πολλές ευθύνες και ακόμα μεγαλύτερες υποχρεώσεις.

Άλλωστε, δεν είναι και λίγο πράγμα να είσαι πρόεδρος στον ΟΦΗ! Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Αυτό το ζήτημα απασχόλησε την χθεσινή συνάντηση των επίδοξων παραγόντων της ομάδας. Το σημείο στο οποίο συμφώνησαν όλοι είναι ότι ο νέος πρόεδρος πρέπει να έχει έναν ενωτικό χαρακτήρα που θα δώσει το σύνθημα για μια νέα εποχή στον ΟΦΗ.

Το όνομα του Μανώλη Βρέντζου «έπαιξε» όμως ο ίδιος στις συζητήσεις που είχε το ξέκοψε αμέσως ενώ και ο Νίκος Μαχλάς δεν δείχνει και πολύ ζεστός να αναλάβει αυτήν την θέση. Άλλωστε ο ίδιος το έκανε στα δύσκολα και όταν δεν υπήρχαν, όχι υποψήφιοι για την προεδρία αλλά και για το ΔΣ!

Η υπόθεση αυτή θα κρίνει και το ΔΣ αφού αρκετοί είναι εκείνοι που τονίζουν ότι για να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια θέλουν να ηγείται από ανθρώπους που θα εγγυηθούν και την ομαλή πορεία του

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook