“Θα βοηθήσουμε εξωδιοικητικά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δηλώσεις τους στο athleticradio.gr Aριστείδης Λεβεντάκης και Μανόλης Βρέτζος δήλωσαν πως δεν θα βρίσκονται στο διοικητικό σχήμα του ΟΦΗ και τόνισαν πως θα βοηθήσουν όσο μπορούν διοικητικά.

Χωρίς τον Μανόλη Βρέντζο και τον Αριστείδη Λεβεντάκη θα συγκροτηθεί (;) το ψηφοδέλτιο του ΟΦΗ στην αυριανή Γενική Συνέλευση.

Ο πρώτος με δήλωση που έκανε στο Athletic Radio 104.2 ξεκαθάρισε ότι θα βοηθήσει μόνο εξωδιοικητικά τον ΟΦΗ, όπως θα κάνει και ο φίλος του, Λάμπρος Μάρης. 

Στην ίδια περίπου… ροή κινείται και η τοποθέτηση του Αριστείδη Λεβεντάκη ο οποίος επίσης δεν θα μετέχει στο ψηφοδέλτιο αλλά δεσμεύεται να βοηθήσει εξωδιοικητικά. Μάλιστα έκανε και δήλωση στον athleticradio.gr τονίζοντας τα εξής: “Εγώ θα βοηθήσω όπως μπορώ την διοίκηση αλλά εξωδιοικητικά. Στην ζωή δεν κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά αυτό που μπορείς και εγώ στην παρόυσα φάση δεν μπορώ να μετέχω σε ένα διοικητικό συμβούλιο. Θα στηρίξω κάθε προσπάθεια που θα γίνει γιατί ο ΟΦΗ θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει διοίκηση”.

Να σημειωθεί ότι “όχι” έχουν πει επίσης οι Μανόλης Πανακάκης και Αντώνης Λυδατάκης, ενώ θέση αναμένεται να πάρουν μέχρι αργά το βράδυ και οι Μαχλάς-Μανουσάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook