«Γουστάρει» ΟΦΗ ο Βερόν και περιμένει την κλήση από Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Ματίας Βερόν να είναι ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να περιμένει το κάλεσμα του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά. Το τηλεφώνημα από τον «Αναστό» και οι δικές του σκέψεις.

Ο 31χρονος μέσος αποτελεί με την απόδοση του έναν από τους παίκτες – βαρόμετρο του ΟΦΗ την τελευταία διετία. Και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στα πλάνα του «Αναστό» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Βερόν συνεχίζει τις διακοπές του έχοντας απορρίψει ήδη την πρόταση του Παναιτωλικού – όπως αποκάλυψε το Gentikoule – και πλέον περιμένει να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ.

Ήδη, αναφέρουν οι πληροφορίες ότι ο Αργεντινός «μαέστρος» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το Νίκο Αναστόπουλο που τον προέτρεψε να περιμένει τις εξελίξεις στον ΟΦΗ και να μην κλείσει σε καμία ομάδα. Ο Βερόν απάντησε καταφατικά στο κάλεσμα του «Αναστό» – οι δυο τους άλλωστε έχουν άριστες σχέσεις – και πλέον περιμένει την επόμενη κλήση που θα τον φέρει στην Κρήτη για την επόμενη σαιζόν.

Ήδη, ο Αργεντινός «μπαλαδόρος» βολιδοσκοπείται από άλλες ομάδες ωστόσο συνεχίζει να τις έχει στο «περίμενε» αφού δική του επιθυμία είναι να συνεχίσει στον ΟΦΗ. Άλλωστε ο ίδιος με την οικογένεια του είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την ζωή στην Κρήτη αλλά και τις συνθήκες που έχουν συναντήσει στην ομάδα.

Επίσης είναι δεδομένο ότι με τη νεανική ομάδα που «χτίζει» ο Αναστόπουλος, ο ρόλος του Ματίας Βερόν θα είναι μεγαλύτερος όπως και η παρουσία του μέσα στην ομάδα. Κάτι που ο ίδιος ο Αργεντινός το γνωρίζει αλλά και το αποδέχεται πλήρως. Άλλωστε η παρουσία του μέσα στην ομάδα είναι ικανή να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ και παράλληλα να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook