Η αναμονή για Βερόν, Σίσιτς και η πίστη για κάτι «καλό» στις μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετός κόσμος θεωρεί δεδομένη την παραμονή των Βερόν, Σίσιτς όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική με αυτήν που φαίνεται.

Το γεγονός ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ενοχληθεί τις τελευταίες ημέρες από τους ανθρώπους του ΟΦΗ ίσως και να σημαίνει κάτι. Ότι δηλαδή ο Αναστόπουλος έχει στο μυαλό του κάτι διαφορετικό και καλύτερο προσπαθώντας να ταιριάξει στο μυαλό του τον μαγικό αριθμό «3». Πως θα μπορέσει να συνδυάσει δηλαδή ανανεώσεις και μεταγραφές.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν είναι αρνητικός ως προς την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών. Ίσα – ίσα που μιλάει και για τους δύο με τα καλύτερα λόγια. Άλλωστε, ο Αναστόπουλος ήταν εκείνος που ξεκινούσε την 11αδα του ΟΦΗ από τον Ματίας Βερόν ενώ με εκείνον στον πάγκο ο Μίρνες Σίσιτς έκανε την πιο μεστή χρονιά της καριέρας του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές τον κάνει να είναι σκεπτικός σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών. Στον ΟΦΗ σκέφτονται ότι ίσως και να μην πρέπει να βιαστούν επειδή μπορεί να βρεθούν καλύτεροι ποδοσφαιριστές αλλά και παράλληλα ο ΟΦΗ να κάνει 3 μεταγραφές σε θέσεις όπου η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.

Μια από αυτές είναι και η θέση του τερματοφύλακα όπου έχει μείνει μόνο ο Σαχσανίδης μιας και ο Ξενοδόχοφ δείχνει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Είναι δεδομένο πάντως ότι πολλά θα κριθούν μέσα στις επόμενες ημέρες όπου και ο Αναστόπουλος θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Εφόσον δει πρόσφορο έδαφος για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ τότε θα προχωρήσει σε αυτό το μονοπάτι. Σε διαφορετικό βαθμό θα κοιτάξει άμεσα να κλείσει τα θέματα των Σίσιτς, Βερόν όπου όμως θα μείνει μόνο 1 κίνηση ακόμα για την ενίσχυση της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook