Πως έχει η υπόθεση Κουτσιανικούλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βρίσκεται στα πλάνα του Αναστόπουλου και η περίπτωση του δεν θεωρείται εύκολη. Όμως με σωστούς χειρισμούς – και εφόσον τον θέλουν – στον ΟΦΗ μπορούν να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα».

Όπως είχε γράψει το Gentikoule από την Παρασκευή, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του ΟΦΗ που θέλουν να τον κάνουν δικό τους αλλά με προϋποθέσεις. Δηλαδή, αφενός να φύγει ως ελεύθερος από τον Εργοτέλη και αφετέρου να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο συμβόλαιο του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Κούτσια» αμείβεται τον χρόνο με 190 χιλ. ευρώ. Αν προσθέσουμε σε αυτό το ποσό, την εφορία αλλά και τους μισθούς με τα πριμ τότε ο παίκτης κοστίζει στον Εργοτέλη περίπου 300.000 ευρώ! Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Πηγές αναφέρουν ότι αν ο Κουτσιανικούλης ζητήσει να μείνει ελεύθερος, ο Εργοτέλης θα τον αφήσει αμέσως προκειμένου να «ξεφορτωθεί» το βαρύ συμβόλαιο του.

Όμως ο Κουτσιανικούλης θέλει να το… «ξεφορτωθεί»; Αυτό είναι το ερώτημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαρισαίος δεν θέλει να χάσει τα χρήματα – που ειδικά αυτήν την εποχή είναι αρκετά καλά – και θα κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Εδώ κάπου μπαίνει στην ιστορία και ο ΟΦΗ. Εφόσον ο ΟΦΗ τον θέλει πραγματικά στην ομάδα τότε μπορεί να λειτουργήσει «συνεταιρικά» με τον Εργοτέλη και να βρουν μια τομή για να πληρωθεί ένα, πολύ χαμηλότερο, συμβόλαιο από αυτό που έχει.

Εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» πάνω σε αυτό το κομμάτι, τότε στον ΟΦΗ μπορούν να προχωρήσουν και να κινηθούν αμέσως για την απόκτηση του… έχοντας και την βοήθεια του Εργοτέλη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook