Ντελία: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νικήτας Ντελία θα περάσει από το μικροσκόπιο του Νίκου Αναστόπουλου και με δηλώσεις του δεν έκρυψε την πίστη του στις δυνατότητες του τονίζοντας ότι στόχος του είναι να καθιερωθεί στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “sport-fm”

Για το αν περίμενε πως η Εθνική ομάδα Νέων θα έφτανε μέχρι τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19:

«Έχω παίξει με όλα τα παιδιά της Εθνικής ομάδας στο πρωτάθλημα υποδομών της Σούπερ Λίγκας και έτσι ήξερα πως θα έφταναν αρκετά ψηλά στην διοργάνωση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ταλαντούχοι και μόνο τυχαίο δεν είναι που έφτασαν μέχρι τον τελικό». 

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην SKODA Ξάνθη στο «Γεντί Κουλέ»: 

«Για εμάς είναι καλό που έχουμε τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στην έδρα μας. Επίσης, το γεγονός πως τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι προς την μέση είναι θετικό για εμάς. Ωστόσο, πιστεύω πως θα πρέπει να κάνουμε καλό πρώτο γύρο, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 

Για τους προσωπικούς του στόχους: 

«Στόχος μου είναι να παίξω στην ομάδα και αν γίνεται να καθιερωθώ σε αυτή. Αγαπάω τον ΟΦΗ και θέλω να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ από την πλευρά μου». 

Για το αν μπορεί να ξεχωρίσει και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, όπως έκανε και σε εκείνο των υποδομών: 

«Δεν ξέρω αν θα είμαι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά το μονό που ξέρω είναι πως θα δουλέψω πολύ σκληρά, προκειμένου να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook