Μαχλάς: “Είμαι αισιόδοξος και για αυτό βρίσκομαι εδώ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας από τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της νέας σεζόν και τόνισε πως μπορεί ίσως να είναι μία από τις πιο δύσκολες χρονιές για τον ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα θα έχει τις δυνατότητες για να αντεπεξέλθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς

Είναι μία από τις δυσκολότερες στην ιστορία της ομάδας. Οι φετινές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Με την προσπάθεια που έγινε από την διοίκηση μπορούμε να πούμε πως θα παλέψουμε όλα τα προβλήματα και θα δώσουμε χαρα. Λόγω των ειδικών συνθηκών δηλαδή με την απογόρευση των μεταγραφών έχεις να κάνεις με ηλικίες κάτω των 24 ετών. Πρέπει να κρατηθούμε στην superleague με κάθε κόστος. Στόχος είναι να έχουμε παραμονή όπως πέρσι. Δυστυχώς η ομάδα δεν πήρε αδειοδοτηση και για αυτό λεvε πως θα είναι δύσκολη. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεργαστώ με την νέα διοίκηση. Η σύνθεση μπορεί να βοηθήσει για να ανατρέψουμε την κατάσταση . Χρειάζεται προσπάθεια από όλους. Είμαι αισιόδοξος και για αυτό βρίσκομαι εδώ.

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα στην πρεμιέρα…

Δεν θέλω να τα βλέπω αρνητικά και πιστεύω σε ένα μήνα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε ένα ετοιμο ρόστερ για να παρουσιάσουμε μια αξιόμαχη ομάδα.

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας…

Είμαστε πλέον στην αρχή. Γνωρίζεται πως μόλις χθες ουσιαστικά συστάθηκε το νέο συμβούλιο. Θα μπούνε όλα σε ένα δρόμο και θα τα δούμε


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook