Αναστόπουλος: “Ίσως η δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία του ΟΦΗ αλλά θα τα καταφέρουμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την ίσως δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία του ΟΦΗ έκανε λόγο ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, τονίζοντας πως  η ομάδα θα παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη.

“Καταρχήν να έχουμε την υγεία μας και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά ίσως η δυσκολότερη στην ιστορία. Ξέρετε πως έχουμε ένα πρόβλημα με τις μεταγραφές όμως σε σωστή δουλειά πιστεύω πως θα μπορέσει η ομάδα να παλεύει όλα τα παιχνίδι, σήμα κατατεθεν της περσινής ομάδας” δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ ο οποίος στην συνέχεια δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Για την φετινή χρονιά…

Είναι μία πολύ σημαντική και διαφορετική χρονιά. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα μας είναι η δύναμη μας και χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σαν λαός πολύ εύκολα πετάμε στα συννεφα και εξίσου ευκολα απογοητευόμαστε. όλοι που είμαστε στην οικογένεια του ΟΦΗ βάλαμε με πάνω απ’όλα την αγάπη για την ομάδα. Τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ βάλαμε αυτό. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και ότι έχουμε να δηλώσουμε θα το λέμε στο γήπεδο. Ο στόχος δεν θα λεχθεί στην αρχή της σεζόν ή στη μέση αλλά στο τέλος.Εκεί γίνεται το ταμείο. Άλλοι νομίζουν πως δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάποιους στόχους αλά εμείς το πιστεύουμε. Κύριο μέλημα είναι η στήριξη του κόσμου. Υπάρχει ένα πλάνο το οποίο έχει πάει λίγο πίσω. Θα το θέσουμε σε ετοιμότητα για να είμαστε έτοιμοι με την Ξάνθη. 

Για το πότε θα έρθουν οι πρώτες μεταγραφές…

Σε λίγες μέρες, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα. Στόχος είναι να έχουμε όλους τους παίκτες την Καρπενήσι. Μέχρι την επόμενη Κυριακή θα είμαστε εδώ και στην συνέχεια θα πάμε στο Καρπενήσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook