Συνάντηση υπαλλήλων – διοίκησης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ΟΦΗ και των υπαλλήλων της ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την μη λειτουργία των γραφείων.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ είναι και η επίσχεση εργασίας που έχουν κάνει οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα γραφεία εδώ και αρκετό καιρό.

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση επειδή διέκριναν αδιαφορία απέναντι στα πρόσωπα τους ενώ παράλληλα ήταν απλήρωτοι εδώ και αρκετό καιρό ενώ το χειρότερο ήταν ότι τον τελευταίο καιρό δεν τους ενόχλησε κανένας για το τι πρόκειται να γίνει.

Το παραπάνω ζήτημα απασχολεί ιδιαίτερα τη νέα διοίκηση του ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να γίνει μια συνάντηση με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσουν και να λυθεί αυτό το σημαντικό πρόβλημα. Άλλωστε, αυτή η υπόθεση έχει και άλλες… παρενέργειες καθώς υπάρχει μια σειρά από σημαντικά θέματα που πρέπει να λυθούν.

Προσφυγές, διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και άλλα πολλά που όλα δείχνουν ότι θα μπουν σε μια σειρά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook