Νέα ήθη και έθιμα από την ΠΑΕ ΟΦΗ / επικοινωνία με τον κόσμο μέσω e – mail!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αισιόδοξος και με την πίστη ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο εμφανίστηκε οι Κώστας Κλάδος με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενώ παράλληλα καλεί τον κόσμο σε διάλογο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων!

Το Διοικητικό συμβούλιο συνεδρίαζε χθες το βράδυ για 4 ολόκληρες ώρες (!) όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ενώ η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα όπου και θα συγκροτηθεί σε σώμα. Πάντως, την ίδια ώρα ο Κώστας Κλάδος με νέα δήλωση του στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ επαναλαμβάνει την αισιοδοξία του για το μέλλον του συλλόγου τονίζοντας ότι “ο στόχος είναι κοινός: Να βγάλουμε τον ΟΦΗ από τις δύσκολες συγκυρίες”.

Η δήλωση του προέδρου του ΟΦΗ

“Είμαι αυτή την ώρα σε επικοινωνία  με τους συναδέλφους στη διοίκηση γιατί θα πρέπει να συγκληθεί σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουμε. Δεν υπάρχει χρόνος για ολιγωρία. Όπως έχω αναφέρει δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κατηγορήσει για ανεπάρκεια ή αδυναμία σε περίπτωση που δεν θα ανταποκριθούμε. Δεν θα δεχθούμε κριτική στο τέλος της θητείας μας. Εχω κάνει γνωστό ότι είμαστε ανοικτοί σε όλους που θα θελήσουν με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουν και να συμμετέχουν στη προσπάθεια που κάνουμε στον ΟΦΗ. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Ο στόχος είναι κοινός: Να βγάλουμε τον ΟΦΗ από τις δύσκολες συγκυρίες που βρίσκεται σήμερα. Σημαντική προϋπόθεση είναι να υπάρξει συνολική προσπάθεια στη προαναφερόμενη κατεύθυνση. Παράλληλα είναι αναγκαία η σφαιρική, άμεση και ειλικρινής ενημέρωση των φίλων του ΟΦΗ και γενικότερα των φιλάθλων. Για το λόγο αυτό και  κάθε μας ενέργεια ή απόφαση θα γίνεται αμέσως γνωστή μέσω του επίσημου website της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Από σήμερα κάνω γνωστό ότι είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας, αλλά και του οποιουδήποτε το e-mail [email protected] στο οποίο μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις και προτάσεις τους” 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook