Έρχεται στο Ηράκλειο ο «Σίλε» για να μείνει!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Μίρνες Σίσιτς θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέσα στο Σαββατοκύριακο με σκοπό να μείνει και να μην ξαναφύγει!

Με τον Σλοβένο παικταρά επικοινώνησαν οι Νίκος Μαχλάς και Νίκος Αναστόπουλος που του τόνισαν ότι τον θέλουν στο ρόστερ του ΟΦΗ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο “Σίλε” ανταποκρίθηκε αμέσως μιας και τόσο καιρό περίμενε το κάλεσμα της Κρητικής ομάδας αφού δική του επιθυμία ήταν να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα”.

Εφόσον επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Μίρνες Σίσιτς θα ενσωματωθεί αμέσως στην προετοιμασία του ΟΦΗ αποτελώντας ένα από τα “βαριά χαρτιά” της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος μάλιστα γνωρίζει αρκετά καλά τις δυσκολίες της νέας χρονιάς ωστόσο δεν φοβάται σε καμία περίπτωση και δική του επιθυμία είναι να σηκώσει το, αγωνιστικό, βάρος που του αναλογεί! Και είναι δεδομένο ότι σε μια νεανική ομάδα, όπως αυτή που δημιουργεί ο Αναστόπουλος, ποδοσφαιριστές όπως ο Σίσιτς και ο Μπούρμπος με τον Καμπάνταη θα έχουν έναν ηγετικό ρόλο εντός και εκτός αποδυτηρίων.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook