Μαύρος: “Θετικός στο να έρθει στην ΑΕΚ ο Μάντζιος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Θωμάς Μαύρος σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος έδειξε θετικός στο να αγωνιστεί στην Ένωση τη νέα σεζόν. 

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ συζήτησε με τον Έλληνα επιθετικό και του μετέφερε την επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και του Βαγγέλη Βλάχου να είναι ένας από τους παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας της νέας σεζόν. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Μαύρος μίλησε στο aek365 και αποκάλυψε ότι ο παίκτης έδειξε θετική διάθεση να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

«Η συνάντηση έγινε, συζητήσαμε για όλα με τον Βαγγέλη και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι ο παίκτης είναι θετικός. Βέβαια, δεν είναι μόνο η διάθεση που μετράει. Θα πρέπει να δούμε και κάποια άλλα ζητήματα, να εξετάσουμε τις οικονομικές παραμέτρους της υπόθεσης και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα αν μπορούμε ή δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Ωστόσο, το κλίμα ήταν πολύ θετικό. Θα κάνουμε μια σύσκεψη τη Δευτέρα με τον Βασίλη (Τσιάρτα) και τον Βαγγέλη (Βλάχο) και θα μιλήσουμε ξανά μαζί του», μας τόνισε ο Μαύρος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook