Βερόν στο Gentikoule: «Περιμένω τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την Ιταλία όπου κάνει τις διακοπές του, ο Ματίας Βερόν τόνισε στο Gentikoule ότι περιμένει τις συζητήσεις με τον ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται στην γειτονική χώρα όπου διανύει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας που… μπορεί να είναι και ο ΟΦΗ.

Όπως έγραψε και το Gentikoule την προηγούμενη εβδομάδα, ο 31χρονος μέσος είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ αλλά μέχρι εκεί. Περισσότερο έγινε για να φανούν οι προθέσεις του εν όψει της επόμενης περιόδου αλλά και για να τον κρατήσουν «ζεστό».

Ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν μιλώντας στο Gentikoule είπε αρχικά ότι «περιμένω τον ΟΦΗ» και συνέχισε… «Αλλά και την καλύτερη προσφορά για το μέλλον μου».

Ο Αργεντινός δεν θέλησε να πει περισσότερα και μένει να φανεί τι σκέφτονται στον ΟΦΗ εν όψει της επόμενης περιόδου. Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι δημοσιεύματα από το Αγρίνιο αναφέρουν ότι ο έμπειρος μέσος βρίσκεται κοντά στον Παναιτωλικό – κάτι που ο Ματίας Βερόν το διέψευσε απαντώντας στην σχετική ερώτηση του Gentikoule.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook