Στο στόχαστρο ο Παπάζογλου – ενήμερος ο 24χρονος φορ για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Παπάζογλου βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ καθώς πρόκειται για μια ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν επηρεάζει και τις “3” μεταγραφές. Ενημερωμένος για το ενδιαφέρον ο 24χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να έχει μείνει ο μοναδικός επιθετικός στο ρόστερ του ΟΦΗ ήδη στην ομάδα αναζητούν δύο παίκτες για να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης. Ο ένας από αυτούς είναι ο Θανάσης Παπάζογλου που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα ο 24χρονος επιθετικός (γεν. 30/3/1988) γνωρίζει για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΟΦΗ για την απόκτηση του και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να κατηφορήσει στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δίνει προτεραιότητα στο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Πάντως, πρόβλημα αποτελεί το κασέ του (180 χιλ. ευρώ οι ετήσιες απολαβές του) ωστόσο όπως τονίζουν στην Θεσσαλονίκη τα χρήματα δεν θα παίξουν ρόλο σε περίπτωση που ο Παπάζογλου αποφασίσει οριστικά να έρθει στον ΟΦΗ.

Ο νεαρός φορ πέτυχε 3 γκολ σε 18 συμμετοχές δίχως ωστόσο να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Λάζλο Μπόλονι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook