Μαχλάς: «Θα πάω τα χαρτιά στον Πιλάβιο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πραξικόπημα κατά του ΟΦΗ έκανε λόγο ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας πως η ομάδα δεν έχει καμία εκκρεμότητα. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μιλώντας για την απόφαση – κόλαφο κατά του συλλόγου, προκάλεσε τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή που – ισχυρίζεται η επιτροπή – ότι του οφείλονται χρήματα και να το πει δημόσια.

Παράλληλα, ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι θα πάει ο ίδιος στον Σοφοκλή Πιλάβιο για να παραδώσει τον φάκελο του ΟΦΗ ώστε να τον δει ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως εκκρεμότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 ο Νίκος Μαχλάς

Για την απόφαση απόρριψης κατά του ΟΦΗ: «Το απόγευμα αυτό μας το έκαναν τραγικό γιατί κάποιοι άνθρωποι έκαναν το μεγαλύτερο έγκλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα πραξικοπήματα κατά του ΟΦΗ. Έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα πραξικοπήματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δούμε το αιτιολογικό γιατί η δήθεν δικαιολογία είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι. Είναι μια πολύ φτηνή δικαιολογία. Έχουμε τα δικαιολογητικά και τα δείχνουμε Το λέω: Όποιος είναι απλήρωτος να βγει και να το καταγγείλει. Έχουμε ακολουθήσει κάθε νόμιμο τρόπο για να είμαστε εντάξει. Οι δικηγόροι μας έχουν κάνει τα πάντα. Έχουμε πληρώσει 500.000 ευρώ. Είμαστε ένταξει, πληρώνουμε το κράτος, έχουμε εξοφλήσει τους πάντες. Έχουν διαπράξει ένα έγκλημα. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι για όλα αυτά και τους καλώ να είναι δίκαιοι. Είναι μια αδικία κατά του ΟΦΗ αλλά και του ποδοσφαίρου».

Για τον ισχυρισμό περί οφειλών: «Ο κύριος Πάλλης είπε ότι 10 ποδοσφαιριστές έχουν κάνει καταγγελίες πως δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους. Αυτό υποστήριξε! Είναι ψέματα γιατί έχουμε προσκομίσει όλα τα έγγραφα ότι έχουν πάρει τα χρήματα τους. Υπάρχουν έγγραφα και αποδείξεις από τράπεζες. Ξαναλέω πως προκαλώ τους ποδοσφαιριστές να βγουν και να τα καταγγείλουν. Πως μπορούν να βγάλουν μια απόφαση όταν υπάρχει μια τακτοποίηση. Δεν έχουμε διαπράξει καμία παρανομία, είμαστε μια τίμια ομάδα και το πληρώνουμε. Είδαμε και πέρυσι την αντιμετώπιση που είχαμε στα πλέι – οφ για να μείνουμε εκτός Σούπερ Λιγκ. Όπως εμείς που τιμούσαμε την Ελλάδα στο εξωτερικό, αυτό είναι το ευχαριστώ. Να μας δώσουν το σκεπτικό. Είμαι 100% σίγουρος ότι έχουν κάνει λάθος. Ας βγουν να μας πουν ποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πληρωθεί».

Για το τι ειπώθηκε στα στελέχη του ΟΦΗ: «Έχουν πάει εμπειρογνώμονες που λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πως γίνεται με τέτοια ιδιοκτησία να μην είναι βιώσιμο το σωματείο; Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός πόσα χρήματα χρωστάνε; Νιώθω μια αηδία και αδικία. Δεν έχουμε κανένα πλαστό έγγραφο. Έχουμε μια υγιής διοίκηση και πάνε να τα πετάξουν όλα στα σκουπίδια. Αν αισθανόμουν ότι η ομάδα έπρεπε να πέσει, θα το έλεγα. Να πέσει ο ΟΦΗ και ο κάθε ΟΦΗ που χρωστάει. Θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα. Είμαστε η πιο τίμια ομάδα στην Ελλάδα. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Ο κύριος Πάλλης μας είπε πως θα μας δώσουν το σκεπτικό αύριο. Ελπίζω να γίνει αυτό και να μην πάνε εκεί που το θέλουν. Ορισμένοι δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και θέλουν να κόψουν τα φτερά αυτής της ομάδας».

Για τις ενέργειες που έγιναν: «Όλα έχουν γίνει σωστά. Τους έχουμε ξοφλήσει 100%. Είμαστε τόσο καθαροί και νιώθω στο πετσί μου όλη την αδικία που έχει γίνει. Να μας πουν αυτοί, ποιοι είναι αυτοί που τους οφείλονται χρήματα. Τα δικά μας χαρτιά είναι τα καλύτερα στοιχεία που έχουμε».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Όλα τα παιδιά είναι ήρωες που δίνουν τον αγώνα τους. Είναι πραξικόπημα και το λέω με πλήρη συνείδηση. Πως μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη μέρα όταν θέλουν να διαλύσουν μια ομάδα; Έχουν κάνει πολύ καλά την δουλειά τους, έχουμε πληρώσει τους πάντες. Θα πάω τα χαρτιά στον κύριο Πιλάβιο και θα τα δείξω ένα προς ένα».