Ξεπεράστηκε ο “σκόπελος” του ΙΚΑ και ο ΟΦΗ παίρνει ασφαλιστική ενημερότητα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγα 24ωρα διήρκεσε το πρόβλημα του ΟΦΗ με το ΙΚΑ καθώς σήμερα λύθηκε με την επίσκεψη του Κώστα Τουγλή στο κτίριο που βρίσκεται στον Εσταυρωμένο. Κατά συνέπεια μέσα στις επόμενες ημέρες η ομάδα θα πάρει ασφαλιστική ενημερότητα.

Το παραπάνω γεγονός έκανε γνωστό ο ΟΦΗ μέσω ανακοίνωσης του τονίζοντας ότι ο σύλλογος εξασφάλισε αναστολή εκτέλεσης της οφειλής ύψους 520.000 ευρώ με αποτέλεσμα να “σφραγιστούν” οι λογαριασμοί της ΠΑΕ.

Η ρύθμιση που ήταν σε εξέλιξη θα συνεχίσει να έχει ισχύ αρκεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να καταβληθεί το ποσό των 95.000 ευρώ που αφορά τις τελευταίες τέσσερις δόσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Κλάδος στο θέμα της συμφωνίας για την οφειλή που υπάρχει στον κ. Φανούρη Βατσινά, σήμερα επετεύχθει μια ακόμη σημαντική συμφωνία, αυτή την φορά με το ΙΚΑ.
Η διοίκηση εξασφάλισε αναστολή εκτέλεσης της οφειλής που έχει και ανέρχεται στις 520.000 ευρώ.
Ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός φορέας της χώρας δέχθηκε να καταβληθούν από την διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ οι 3 καθυστερημένες δόσεις.
Η ρύθμιση που έχει γίνει θα είναι σε ισχύ υπό την προϋπόθεση ότι η διοίκηση θα καταβάλει τις εισφορές του τελευταίου τετραμήνου που ανέρχονται στις 95.000 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook