“Η οικογένεια του ΟΦΗ εύχεται καλό ταξίδι στον Απόστολο Παπουτσάκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύσσωμος ο ΟΦΗ έδωσε το παρόν στην κηδεία του Απόστολου Παπουτσάκη με τους ανθρώπους της ομάδας να μην μπορούν να κρύψουν την στενοχώρια τους και την συγκίνηση τους για τον θάνατο ενός σπουδαίου ανθρώπου.

Φανερά συγκινημένος, ο Νίκος Μαχλάς έκανε λόγο για ένα “μεγάλο κενό” που αφήνει ο Απόστολος Παπουτσάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: “Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από αυτό το γεγονός στο άκουσμα του χαμού αυτού του ανθρώπου. Ήταν ένας αγαπητός από όλους ανθρώπους και αφήνει ένα τεράστιο κενό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι συλληπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημερης, συντετριμμένος από την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη δεν έκρυψε την συγκίνηση του κατά την διάρκεια των δηλώσεων του ευχαριστώντας για την βοήθεια που προσέφερε στον σύλλογο τόνισε: “Αποχαιρετούμε έναν φίλο, τον Απόστολο Παπουτσάκη. Πάνω από όλα έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και άφησε μια παρακαταθήκη για εμάς με την ειλικρίνεια του, το ήθος του, την πραότητα και την τιμιότητα του. Εμείς σαν οικογένεια του ΟΦΗ του ευχόμαστε καλό ταξίδι, τον ευχαριστούμε για την βοήθεια του και στην οικογένεια του άφησε την ανθρωπιά που είχε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook