Σίσιτς: “Συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο μέσα σε 5 λεπτά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ωστε να φοράει την “ασπρόμαυρη” φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε στον Athletic Radio 104,2 o Mίρνες Σίσιτς, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της παρά την δύσκολη χρονιά που έρχεται εξαιτίας του περιορισμού που υπάρχει στις μεταγραφές.

Ο Σλοβένος, μιλώντας στον Athletic Radio 104,2μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να φοράει τα ασπρόμαυρα και τη νέα χρονιά αφήνοντας υποσχέσεις για έναν ακόμα καλύτερο Σίσιτς τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρνες Σίσιτς μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 

Για την παραμονη του στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν…

Μου πάει το Ηράκλειο. Τελειώσαμε σήμερα μέσα σε 5 λεπτά. Μίλησα με τον κ. Κλάδο και τον Κ. Νυκταρη, συμφωνήσαμε και θα υπογράψουμε αύριο το συμβόλαιο. Μου ανέλυσαν το πλάνο τους και συμφωνήσαμε. Έχω και άλλες προτάσεις και τώρα μετά την συνάντηση μας είχα ένα τηλεφώνημα όμως τους είπα πως συμφώνησα. Κρατάω το λόγο μου και θα συνεχίσω στον ΟΦΗ.

Για τους λόγους που ήθελε να παραμεινει στην ομάδα…

Σίγουρα δεν ήξερα ποιοι θα είναι στην ομάδα τη νέα χρονιά στην διοίκηση και ήθελα να περιμένω. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Κος ο Αναστόπουλος στην παραμονή μου.Μου δειξανε ένα πλάνο που είνει ειλικρινές και πιστεύω πως είναι σοβαροί άνθρωποι στην διοίκηση και για αυτό έμεινα. Εγώ απλά είμαι ένας ποδοσφαιριστής. Φετος πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ξέρω και τον Κο Νύκταρη από πριν και ότι λέει το κάνει. Σίγουρα το ότι μπορούμε να έχουμε μόλις 3 παίκτες θα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω όμως και το υπογράφω πως χειρότερα δεν μπορεί να είναι από πέρσι, οπότε όπως το βλέπω εγώ είναι ένα πλάνο που μπορεί να ευδοκιμήσει. Από εκεί και πέρα νομίζω τουλάχιστον πως αυτοί που θα δουλεύουν στην ομάδα θα κάνουν ότι μπορούν.

Για το πως η φετινή χρονιά αναμένεται πιο δύσκολη εξαιτίας των περιορισμένων μεταγραφών…

Θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το ήξερα και πριν υπογράψω. Και άλλες΄ομάδες έχουν προβλήματα. Εμείς έχουμε κόσμο, πολύ καλό γήπεδο και πιστεύω πως και τα νέα παιδιά με τον κόσμο θα δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα. Πιστεύω να μην έχουμε τα περσινά προβλήματα και του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Για το γεγονός πως ο ίδιος  αλλά και οι συμπαίκτες του παρέμειναν στην ομάδα από την περσινή σεζόν θα έχουν μεγαλύτερες ευθύνες ως “παλιοί”…

Νομίζω πως όλοι το γνωρίζουν αυτό. Από τη μεριά μου ότι έκανα πέρσι θα κοιτάξω να κάνω και φέτος και αν μπορώ να κάνω τα διπλάσια. Την υγειά μας να έχουμε… 

Για το γεγονός πως μέσω του ΟΦΗ επέστρεψε στην Εθνική ομάδα…

Είναι σπουδαίο και κάθε παίκτες το θέλει. Εδώ ιδιαίτερα ένιωσα πολύ καλά και ήρθε και αυτό. Είχαμε τα προβλήματα αλλά είμαι ενας ενθρωπος που προσπαθώ να τα ξεπερνάω. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Αναστόπουλος. Αυτός με γύρισε και για να μείνω. Εχει κάνει πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook