Δύο παίκτες για… τρεις θέσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δύο παίκτες (χωρίς ηλικιακό περιορισμό) για… τρεις θέσεις αναζητά ο ΟΦΗ προκειμένου να κλείσει το πρώτο και μεγαλύτερο κομμάτι του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού. Ένας σχεδιασμός που περιελάμβανε από το ξεκίνημα την απαραίτητη προϋπόθεση απόκτησης ενός τερματοφύλακα, ενός αμυντικού (στόπερ), ενός ανασταλτικού μέσου και ενός επιθετικού. Μετά την παραμονή του Σίσιτς ο οποίος μπορεί να παίξει και ως φορ, όπως χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές πέρυσι, το… βάρος πέφτει πλέον στις τρεις υπόλοιπες θέσεις, με τις… διαθέσιμες πάντως μεταγραφές να είναι δύο.

Όπερ σημαίνει ότι ο ΟΦΗ αναγκαστικά θα αναζητήσει ένα παίκτη κάτω των 24 ετών για να καλύψει τη μια θέση και έπειτα θα έχει την δυνατότητα επιλογής χωρίς ηλικιακά κριτήρια. Αν για παράδειγμα ο ΟΦΗ βρει ένα στόπερ κάτω των 24, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα (π.χ. Δασκαλάκης) και ενός αμυντικού χαφ (π.χ. Βερόν).

Ουσιαστικά δηλαδή πρώτα θα δει σε ποια από αυτές τις τρεις θέσεις θα μπορέσει να βρει τον καλύτερο «μικρό» και έπειτα θα κινηθεί ανάλογα. Ταυτόχρονα βέβαια θα γίνουν και άλλες προσθήκες παικτών κάτω των 24 ετών σε διάφορες άλλες θέσεις, κυρίως ως εναλλακτικές λύσεις.

Μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι των δύο Παπάζογου (ο στόπερ του Ολυμπιακού και ο φορ του ΠΑΟΚ), ο Ιωαννίδης που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ και ο Πουλίδο του Αστέρα Τρίπολης, με τον τελευταίο να είναι ο μόνος που είναι πάνω από το όριο των 24 ετών.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook