Συνεχείς επαφές ΟΦΗ – Καρούντζου για να λυθεί το θέμα με το «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καθημερινές είναι οι επαφές που γίνονται μεταξύ των ανθρώπων του ΟΦΗ και του Γ.Γ. της αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Θανάση Καρούντζου προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες με το «Γεντί Κουλέ».

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συνεχόμενες επαφές, τόσο από το τηλέφωνο όσο και με επισκέψεις στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ώστε να ξεπεραστούν οι… παρεμβάσεις που υπάρχουν και οι οποίες βάζουν «φρένο» στην χρήση του «Γεντί Κουλέ».

Ωστόσο, ο Θανάσης Καρούντζος διαβεβαιώνει τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας και δεν θα δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήδη, έγινε μια σύσκεψη μεταξύ των αρμόδιων φορέων της Περιφέρειας και ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθούν πλήρως τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Μάλιστα, για αυτό το θέμα μίλησε και ο Βασίλης Ξημέρης στην συνάντηση της Τετάρτης μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που καταβάλει ο Θανάσης Καρούντζος.

«Ο Γ. Γ της αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Θοδωρής Καρούντζος κάνει καθημερινά ενέργειες για να λυθεί το θέμα με το γήπεδό μας. Μάλιστα δεν θα φύγει από την θέση, που είναι θέμα ημερών να αντικατασταθεί, αν δεν κλείσει το θέμα για το οποίο έχει δεσμευτεί. Τον ευχαριστούμε για αυτές του τις ενέργειες και δείχνει με πράξεις οτι είναι κοντά στον ΟΦΗ και τον βοηθάει τα μέγιστα. Έγινε ειδική σύσκεψη για την καταλληλότητα του «Γεντί Κουλέ» με πρωτοβουλία του και μέχρι την Παρασκευή θα έχει κλείσει θετικά» ήταν τα λόγια του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ επαναφέροντας την ηρεμία που έλειπε τα τελευταία 24ωρα από το στρατόπεδο της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook