Επαφές με Τσιρίλο – Θετικός για ΟΦΗ ο Ιταλός που βάζει σε “δεύτερη μοίρα” τα χρήματα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Μπρούνο Τσιρίλο που εμφανίζεται απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να κατηφορήσει στην Κρήτη.

Το Gentikoule σας είχε ενημερώσει για τα σενάρια που ακούγονταν για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ τα οποία όπως φαίνεται είναι και αληθινά. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας ο Ιταλός πρώην στόπερ έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Κρήτης.

Με τον Ιταλό μάλιστα έχει μιλήσει ήδη ο Νίκος Αναστόπουλος, όπου έχει κάνει και σαφές στον παίκτη τον ηγετικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα. Η απόκτηση ενός στόπερ είναι επιτακτική ανάγκη για τον ΟΦΗ, ο οποίος μετά την αποχώρηση των Ταυλαρίδη και Γεωργίου έχει μείνει με μόνο στόπερ τον Σόουζα και τους νεαρούς Χαριτωνίδη και Ζαχαράκη.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουμε εξελίξεις με την υπόθεση Τσιρίλο τις επόμενες μέρες με τον Ιταλό εφόσον όπως τόνισε στην πρώτη επαφή να βάζει σε δεύτερο ρόλο τα χρήματα να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα” και τη νέα σεζόν αλλά για χάρη του ΟΦΗ και όχι του ΠΑΟΚ όπως την περσινή σεζόν.