Εξελίξεις προσεχώς…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο χαμός του πατέρα του  παραιτηθέντος προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Κλάδου, παγώνει προσωρινά τις εξελίξεις στα διοικητικά όπου από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η ανάδειξη του νέου προέδρου.

Το ποιος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την θέση του προέδρου είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα. Είναι πάντως δεδομένο ότι τα πρόσωπα είναι ελάχιστα με εκείνο του Κώστα Τουγλή να προστίθεται στους υποψήφιους. Για την ανάληψη αυτών καθηκόντων φαίνεται ότι έχει βρεθεί η κατάλληλη νομική «φόρμουλα» και ήδη στην ΠΑΕ την εξετάζουν.

Πέραν του Κώστα Τουγλή, τα δύο άλλα ονόματα που παίζουν για την προεδρεία είναι αυτά του Νίκου Μαχλά και Μάνθου Πουλινάκη. Ο τελευταίος έχει βολιδοσκοπηθεί από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ώστε να αναλάβει καθήκοντα προέδρου. Ο ίδιος πάντως δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά το Νίκο Μαχλά, σύμφωνα με ότι έχει πει και ο ίδιος δεν πρόκειται να αναλάβει αυτά τα καθήκοντα και επιθυμεί να παραμείνει στην θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook