Επαφές με Βερόν και ειδική μεταχείριση σε εκείνον…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, στην ομάδα δεν έχουν αμελήσει την υπόθεση Βερόν αφού ο Αργεντινός συνεχίζει να ενδιαφέρει τον Αναστό που προσπαθεί να τους χωρέσει όλους στο μυαλό του.

Για αυτόν τον λόγο στην ομάδα κρατούν «ζεστό» τον 31χρονο κεντρικό μέσο μέχρι να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τις δύο κενές θέσεις που υπάρχουν, μετά την παραμονή του Μίρνες Σίσιτς.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σλοβένο εξτρέμ, απομένουν δύο θέσεις «μεγάλων» αλλά και πολλά… κενά στο ρόστερ του ΟΦΗ. Τερματοφύλακας, στόπερ, κεντρικοί μέσοι, επιθετικός είναι οι θέσεις που αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» της ομάδας και οι οποίες απαιτούν σωστές επιλογές.

Για αυτόν τον λόγο τηρούν στάση αναμονής στην υπόθεση Βερόν αφού σε περίπτωση που ανανεώσει και εκείνος, θα απομένει ΜΙΑ μεταγραφή «μεγάλου» για όλες τις παραπάνω θέσεις.

Ωστόσο, επειδή στον ΟΦΗ εκτιμούν τόσο την αξία όσο και τον χαρακτήρα του Ματίας Βερόν, φροντίζουν με τηλεφωνήματα να τον κρατούν «ζεστό» εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Και εφόσον ο Αναστόπουλος αποφασίσει ότι η ομάδα θα πορευτεί με «μικρό» τερματοφύλακα ή φορ, τότε θα ανάψει αυτομάτως το «πράσινο φως» για την παραμονή του Βερόν.

Και είναι δεδομένο πως εφόσον ο ΟΦΗ είχε πάρει αδειοδότηση, τότε ο Αργεντινός θα έμενε αυτομάτως στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook