Παρατείνεται η αναχώρηση για το Καρπενήσι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ούτε αύριο (Τετάρτη 1/8) θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι η αποστολή του ΟΦΗ καθώς δεν κρίνεται απαραίτητο λόγω του μικρού ρόστερ. 

Το θέμα της αναχώρησης της ομάδας για το Καρπενήσι συζητήθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο όπου τονίστηκε ότι προς το παρόν είναι καλύτερα να παραμείνει η ομάδα στο Ηράκλειο. Οι λόγοι που κρίθηκε πιο συμφέρουσα αυτή η πρόταση έχουν να κάνουν καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι καθώς όπως τονίστηκε είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για να “μονταριστεί” η ομάδα ενώ παράλληλα εκφράζονται οι προβληματισμοί για το μικρό ρόστερ.

Αυτήν την στιγμή στο ρόστερ του ΟΦΗ δεν βρίσκονται περισσότεροι από 13 παίκτες ενώ ήδη όπως γράψαμε χθες, θα γίνει τελικά μόλις ένα φιλικό – την Κυριακή 12 Αυγούστου κόντρα στον Παναιτωλικό. Στο χθεσινό ΔΣ τονίστηκε παράλληλα ότι είναι προτιμότερο να παραμείνει εδώ η ομάδα ώστε να ενσωματώνονται αμέσως οι νέοι ποδοσφαιριστές μιας και πλέον απέμειναν 20 ημέρες, μόλις, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συν τοις άλλοις στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, θα έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τρύπες και παράλληλα να προχωρήσουν σημαντικά θέματα που αποτελούν προτεραιότητες για τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook