Συνάντηση με τους “παλιούς” και πρόταση για μείωση αποδοχών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τους παλιότερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι διοικούντες τον ΟΦΗ γνωστοποιώντας τις σκέψεις τους για “ψαλίδι” στα συμβόλαια τους.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της γενικότερης ενημέρωσης και παρόντες ήταν οι Χρήστος Μπούρμπος, Λεωνίδας Καμπάνταης και Παναγιώτης Ζορμπάς. Μεταξύ των Πουλινάκη, Μαχλά, Τουγλή και των τριών ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ συζητήθηκαν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν όπως και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να διακανονιστούν οι οφειλές που υπάρχουν προς εκείνους.

Ωστόσο, το παραπάνω κομμάτι δεν ήταν το πιο ενδιαφέρον της συζήτησης αφού – για πρώτη φορά – από την πλευρά της διοίκησης έγινε γνωστή η σκέψη για μείωση των συμβολαίων τους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, αυτό το θέμα έπεσε περισσότερο στο τραπέζι ως σκέψη με την προοπτική να συζητηθεί ξανά στο μέλλον.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους δεν είδαν με “καλό μάτι” την πρόταση της διοίκησης για μείωση των συμβολαίων τους δίχως παράλληλα να απαντήσουν αρνητικά. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα συζητήσουν ξανά αυτό το θέμα στο εγγύς μέλλον.