Παραμένει ανοικτό του Ιωαννίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παραμένει ανοικτή η υπόθεση απόκτησης του Γιώργου Ιωαννίδη με τον 24χρονο ακραίο μπακ να περιμένει τις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό βλέποντας θετικά την προοπτική μετακόμισης του στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Ο δυναμικός αριστερός μπακ είναι εκτός πλάνων του Φερέϊρα ωστόσο για να διατηρείται σε καλή κατάσταση συνεχίζει να προπονείται καθημερινά. Η περίπτωση απόκτησης του από τον ΟΦΗ παραμένει ανοικτή με τον ίδιο να είναι θετικός απέναντι στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο.

Παρ’ όλα αυτά, από την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα απολύτως. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιωαννίδης με τον μάνατζερ του βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους του ΟΦΗ με το οικονομικό να είναι το μοναδικό εμπόδιο.

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο ένας αφορά τον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό με τους “πράσινους” να καλύπτουν μέρος του συμβολαίου του και ο άλλος την μεταγραφή του ως ελεύθερος. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” στο οικονομικό που αποτελεί και το μοναδικό εμπόδιο.