Στην τελική ευθεία με Παπάζογλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ για τον Θανάση Παπάζογλου και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί η άφιξη του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του και η πίστη στις δυνατότητες του, οι λόγοι που επιλέγει τον ΟΦΗ.

Όλα δείχνουν ότι ο 24χρονος επιθετικός θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ καθώς πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ! Mάλιστα, η μεταγραφή του δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί Δευτέρα με Τρίτη όταν και θα βρεθεί η “χρυσή τομή” του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ και η οποία αφορά το ποσό που θα δώσει ο “Δικέφαλος του Βορρά” για να τον αφήσει ελεύθερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα του καλύψει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ να συμπληρώνει τα υπόλοιπα χρήματα.

Ωστόσο, οι λόγοι που ο Θανάσης Παπάζογλου επιλέγει ΟΦΗ είναι η εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος πιστεύει πως στο Ηράκλειο θα αποδείξει την αξία του αλλά και ότι διαθέτει μεγάλες δυνατότητες. Το ίδιο πιστεύουν και στον ΟΦΗ που του έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη ότι στο Ηράκλειο θα έχει την δυνατότητα να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες και να βοηθήσει τόσο την ομάδα όσο και τον εαυτό του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook