Ακόμα τέσσερις παίκτες ανακοινώθηκαν από τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι μεταγραφές των Μπανούση, Βιτώρου, Αγριμάκη και Γουναρίδη που υπέγραψαν συμβόλαια τριετούς διάρκειας.

Για την απόκτηση τους, οΝίκος Αναστόπουλοςείχε ανάψει το “πράσινο φως” και απέμεναν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν. Κάτι που συνέβη σήμερα το απόγευμα όταν υπέγραψαν τα συμβόλαια τους μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι πρώτες δηλώσεις των νέων παικτών του ΟΦΗ

Συμβόλαια τριετούς διάρκειας με τον ΟΦΗ υπέγραψαν σήμερα, λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση, οι νεαροί ποδοσφαιριστές Κώστας Μπανούσης, Στέφανος Γουναρίδης, Μιχάλης Αγριμάκης και Γιάννης Βιτώρος.
Οι τέσσερις αυτοί παίκτες δοκιμαζόταν εδώ και μέρες στο ΒΑΚ και έπειτα από την εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου, αποκτήθηκαν και προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μπανούσης (23/1/88) είναι μεσοεπιθετικός και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, οι Γουναρίδης (15/6/90) και Αγριμάκης (29/7/92) είναι τερματοφύλακες, ο πρώτος έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα και ο δεύτερος στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ ο Βιτώρος (12/11/92) είναι μεσοεπιθετικός και πέρυσι έπαιζε στον Γιούχτα.

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους, οι τέσσερις παίκτες δήλωσαν τα εξής:

ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ για να δικαιώσω τον προπονητή που με πίστεψε και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε».

ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ: «Σαν κρητικός (Ρέθυμνο) είναι τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και δίνω την υπόσχεση ότι θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν όλοι από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ».

ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ: «Ευχαριστώ όσους συνετέλεσαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή και να μπω στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν μέσα από σκληρή δουλειά».

ΒΙΤΩΡΟΣ: «Ένα μεγάλο όνειρο για μένα, έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook