Τσιρίλο στο Gentikoule: «Λίγες ημέρες υπομονή…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στο Gentikoule, ο Μπρούνο Τσιρίλο τονίζει ότι τα πάντα είναι ανοικτά και συνέστησε λίγες ημέρες υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση.

Ο ΟΦΗ είναι σε «ανοικτή γραμμή» με τον Ιταλό αμυντικό εδώ και ένα 10ημερο περίπου και πλέον με την άφιξη του στην Ελλάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο Gentikoule τονίζει ότι «θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα απολύτως».

Ο Ιταλός αμυντικός μιλώντας για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ υπογράμμισε πως «γνωρίζω ότι με θέλει ο ΟΦΗ. Μιλάω με τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω ότι ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα με αρκετά καλό κόσμο».

Όσον αφορά το πότε περιμένει ο ίδιος ότι θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις, ο Τσιρίλο είπε πως: «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει πρώτα με το οικονομικό κομμάτι. Γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και είμαστε συνεχώς σε συζητήσεις. Περιμένω ένα τηλεφώνημα από τον εκπρόσωπο μου ώστε να αποφασίσουμε για το τι θα γίνει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook