Ο «Χάνιω» έφυγε – Ο Παγωμένος πιθανός αντικαταστάτης του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Χανιωτάκης επικαλούμενος προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ με πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Σάκη Παγωμένο.

Η απόφαση του «Χάνιω» είναι οριστική και την γνωστοποίησε στον πρόεδρο του ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη σε συνάντηση που είχαν. Ο τελευταίος προσπάθησε να τον μεταπείσει ωστόσο ο Κώστας Χανιωτάκης ήταν αμετάπειστος με αποτέλεσμα να μην αλλάξει την απόφαση του. Μάλιστα, το «διαζύγιο» αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών με σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και έχουν να κάνουν με την μετακόμιση του εκτός Ηρακλείου, γεγονός που έκανε δυσκολότερη την μετάβαση του στις προπονήσεις του ΟΦΗ. Μάλιστα, φαίνεται να έχει πάρει αυτήν την απόφαση εδώ και αρκετές ημέρες καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το είχε εκμυστηρευτεί μιλώντας σε άτομα του περιβάλλοντος του.

Έτσι, με την αποχώρηση του έκλεισε η δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ, αυτήν την φορά από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, αυτός είναι πολύ πιθανό να είναι ο Σάκης Παγωμένος. Ο Παγωμένος είναι προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Κ20 και στον ΟΦΗ λένε τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Μάλιστα, ο ίδιος πέρυσι είχε παρακολουθήσει και σεμινάρια που αφορούσαν την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Παγωμένος ήδη έκανε τις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα, χθες και σήμερα, και δεν αποκλείεται να είναι εκείνος που θα πάρει το χρίσμα του αντικατάσταση του Κώστα Χανιωτάκη.

Όπως και να’ χει, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Νίκος Αναστόπουλος που θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι εκείνος που θα πλαισιώσει το τεχνικό τιμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook