Ήρθε ο Παπάζογλου με όρεξη και δίψα για διάκριση! (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι, έφτασε στο Ηράκλειο ο Θανάσης Παπάζογλου που τόνισε ότι «υπόσχομαι στον κόσμο πως θα πάνε όλα καλά».

Ο 24χρονος φορ στις πρώτες του δηλώσεις ως… ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είπε πως «ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα όπως ήταν ο ΠΑΟΚ και ελπίζω αυτήν την φορά να προσφέρω περισσότερα από όσα έδωσα τα τρία τελευταία χρόνια».

Όσον αφορά τους λόγους που επέλεξε τον ΟΦΗ για να συνεχίσει την καριέρα του, πρόσθεσε πως «μέτρησε ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ιστορία και ότι πιστεύω πως για την καριέρα μου θα είναι ένας σταθμός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο Θανάσης Παπάζογλου τόνισε πως δεν έχει να αποδείξει κάτι αλλά… «Δεν έχω να αποδείξω στον εαυτό μου όμως όταν έχεις να αποδείξεις κάτι, είναι καλό γιατί σημαίνει ότι έχεις στόχους στην ζωή σου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΟΦΗ στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, το γήπεδο είναι κλουβί και σίγουρα βοηθάει πολύ την ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και υπόσχομαι ότι θα πάνε καλά τα πράγματα».

Στο «Νίκος Καζαντζάκης» εκ μέρους της ΠΑΕ βρέθηκε ο Πέτρος Μαρινάκης όπου στην συνέχεια αναχώρησαν όλοι μαζί για το «Βαρδινογιάννειο» προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook