«Φουλάρουν» στον ΟΦΗ για Κουτσιανικούλη και Τσιρίλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου, στον ΟΦΗ βάζουν μπροστά τις μηχανές για την απόκτηση των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Μπρούνο Τσιρίλο.

Βέβαια, οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές μεταξύ τους και απαιτούν από την πλευρά του ΟΦΗ διαφορετικούς χειρισμούς. Ο μεν Ιταλός αμυντικός είναι ελεύθερος, οπότε είναι στο χέρι του ΟΦΗ για να τον κάνει να πει το «ναι» ενώ ο δε Κουτσιανικούλης πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιο του με τον Εργοτέλη και στην συνέχεια να συμφωνήσει με τον ΟΦΗ.

Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ εκφράζουν την πίστη τους και την αισιοδοξία τους ότι και οι δύο περιπτώσεις θα έχουν αίσιο τέλος. Ήδη, ο Νίκος Μαχλάς έχει αναλάβει την υπόθεση του Βασίλη Κουτσιανικούλη όπου έχει μιλήσει αρκετές φορές μαζί του εκφράζοντας του την επιθυμία του να έρθει στον ΟΦΗ ενώ ο Μάνθος Πουλινάκης βρίσκεται σε «ανοικτή γραμμή» με την πλευρά του Ιταλού αμυντικού.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Ιωαννίδη είναι παρόμοια με αυτήν του Κουτσιανικούλη. Ο 24χρονος αριστερός μπακ δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό αν δεν αποζημιωθεί για το υψηλό συμβόλαιο που έχει (180 χιλ. ευρώ) με αποτέλεσμα να παραμένει στάσιμο το θέμα του. Συν τοις άλλοις τον θέλει και η ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να είναι οι μόνες που δείχνουν ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook